+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Відновлюємо нестачу кальцію за допомогою харчової крейди Enjee

Як показують статистичні дані медичних установ, значний відсоток населення нашої країни має дефіцит кальцію в організмі. Щоб усунути нестачу цього мікроелемента, лікарі рекомендують включити у свій повсякденний раціон продукти, багаті на кальцій, або звернутися за допомогою до спеціальних дієтичних добавок.

Одним із кращих природних джерел цього мінералу є крейда. Але в жодному разі не їжте звичайну крейду. У її складі присутся величезна кількість шкідливих для здоров'я домішок. Для подібних цілей можна використовувати лише попередньо очищену крейду.

Відмінним варіантом стане придбання дієтичної добавки «Чарівна Крейда» від українського виробника органічної косметики та натуральних БАД – компанії ТОВ «Красота та Здоров’я». Цей фітопрепарат представляє собою очищений карбонат кальцію з насиченим смаком.

У яких ситуаціях варто приймати Чарівну Крейду?

Розглянута дієтична добавка рекомендована до використання в таких ситуаціях:

  • за наявності дефіциту кальцію;
  • для профілактики та лікування остеопорозу;
  • при травмах кісток (тріщини, переломи тощо);
  • для покращення стану зубів;
  • при виникненні проблеми ламкості нігтів.

Кальцій грає дуже важливу регулятивну та структурну роль, беручи участь у життєво важливих процесах всередині нашого організму. Саме тому лікарі рекомендують щодня вживати певну кількість подібного мікроелемента:

  • 1000 мг кальцію – дітям від 4 до 8 років;
  • 1300 мг для дітей та підлітків віком від 9 до 18 років;
  • 1000 мг – всім дорослим віком від 19 до 50 років.

Звичайно, добову норму такої важливої речовини можна отримати й іншими способами. Наприклад, щодня пити 800 мл молока 1% жирності дорослим та дітям 4-8 років, а також вживати 1 літр молока дітям та підліткам під час активної фази росту.

Однак далеко не всі можуть вживати таку кількість молочних продуктів через різні причини та життєві обставини. Виходом із цієї ситуації стане додавання до свого раціону харчової крейди високого ступеня очищення.

Також варто відзначити, що крейда добре допомагає при печії та підвищеній кислотності шлунка. Кальцій вступає в реакцію з шлунковим соком і розкладає його на безпечні для організма компоненти.

Форма випуску БАД Чарівна Крейда

Основна форма випуску натуральної харчової добавки Чарівна Крейда – таблетки у зручній для прийому упаковці. Усього виробник випускає 3 види подібних біодобавок:

  • Харчова крейда високого ступеня очищення. До його складу входять карбонат кальцію, лимонна кислота, лактоза, стеарат кальцію. Не містить ароматичних добавок.
  • Чарівна Крейда + вітаміни. Цей різновид харчової крейди містить карбонат кальцію та вітаміни С, B6 і D3. Має полуничний смак.
  • Чарівна Крейда + мікроелементи. Подібний різновид фітопрепарату містить карбонат кальцію, кислоту лимонну, карбонат калію і карбонат магнію. Має смак лимона.

Крім перелічених варіантів виробник випускає ще один різновид їстівної крейди – Чарівна Крейда кальцій D3 зі смаком апельсина. Харчова добавка являє собою порошкоподібну суміш із цитрату кальцію та холекальциферолу.

Купити Чарівну Крейду будь-якого різновиду можна на сайті Enjee.ua або у нашому фірмовому магазині натуральної косметики та товарів для здоров'я в центрі Харкова.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися