+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Особливості та переваги беруш для сну MACK`S

Серед багатьох фірм, що займаються випуском різноманітних товарів для захисту органів слуху, на окрему згадку заслуговує компанія McKeon. Саме цій американській фірмі належить найпопулярніша марка беруш, яка рекомендується лікарями США.

Вкладиші для вух MACK`S обирають професійні плавці, працівники музичної сфери, будівельники, любителі полювати і помандрувати, студенти, а також звичайні люди, які просто хочуть добре відпочити та виспатися навіть за наявності стороннього шуму.

Чим примітні згадані товари для комфорту і здоров'я? Секрет популярності беруш для сну MACK`S криється в їх особливостях і перевагах, що виникають з них. До найбільш значних переваг цієї продукції можна віднести:

  • Ідеальну посадку. Продумана форма вушних вкладишів дозволяє їм щільно прилягати до стінок слухових каналів і не завдавати незручностей навіть при тривалому носінні беруш.
  • Високі шумопоглинаючі властивості. Згадані вушні вкладиші здатні відсікти всі сторонні звуки інтенсивністю менше 22-32 дБ, що дає можливість спати спокійно навіть у шумній обстановці.
  • Матеріали, з яких виготовлені беруші. Спінений пінопропілен, гіпоалергенний поліуретан і медичний силікон досить м'які, не викликають подразнення та створюють комфортні умови для використання вушних затичок протягом всієї ночі.

Крім всього перерахованого, один з різновидів універсальних беруш для плавання і сну MACK`S Pillow Soft має ще одну важливу особливість. Ці затички виготовляють із листового силікону і виглядають вони як маленькі «м'які подушечки», звідки й пішла назва цієї моделі беруш.

За рахунок такої форми і підвищеної пластичності, вушні вкладиші Pillow Soft не потрібно поміщати глибоко у слухові проходи. Вони легко повторюють всі вигини зовнішньої частини вуха, забезпечуючи максимальну зручність і безпеку при їх використанні.

Беруші для комфортного сну MACK`S

Ассортимент беруш для сна от американского бренда MACK`S

На зорі свого становлення, в далекому 1962 році, компанія McKeon могла запропонувати своїм клієнтам всього один різновид вушних затичок, але з тих пір асортимент товарів для захисту вух, що виготовляються цією фірмою, значно розширився.

Сьогодні під торговою маркою MACK`S випускається велика кількість різних моделей вушних вкладишів. Прямо зараз жителі України можуть легко знайти і замовити такі види беруш для сну від згаданого американського бренду:

  • Ear Ammo для захисту від шуму до 30 дБ;
  • Ultra Safe Sound захист від шуму до 32 дБ;
  • Hi Viz з рівнем шумозаглушення до 32 дБ;
  • Original Safe Sound для зниження рівня шуму на 32 дБ;
  • Snore Blockers та Sound Asleep з рівнем приглушення шуму до 32 дБ;
  • Slim Fit Safe Sound Junior, що захищає від шуму гучністю до 29 дБ;
  • Safe Sound for Her для захисту від сторонніх звуків гучністю до 30 дБ;
  • Ear Seals, що запобігають попаданню води та знижують рівень шуму на 27 дБ;
  • Pillow Soft для дітей і дорослих із захистом від води та шуму інтенсивністю до 22 дБ.

Кожна з перелічених лінійок беруш має свої особливості. Так, модель Ear Seals може похвалитися незвичайним дизайном з кількома рельєфними обідками та наявністю шнура, що знімається, для зручності носіння затичок між використанням.

Міцний і здоровий сон з берушами MACK`S

Продукти із серій Safe Sound for Her, Snore Blockers, Sound Asleep мають порожнину всередині, за рахунок чого вони сильніше стискаються і не тиснуть на стінки вуха при використанні вночі. Беруші Slim Fit Safe Sound Junior тонші за всі інші, Ultra Safe Sound – м'якіші, а Ear Ammo виконані у формі патронів.

Вибір конкретної моделі вкладишів безпосередньо залежить від ваших потреб і переваг. Хочете досягти максимально високого рівню шумозаглушення та забезбечити підвищений комфорт при тривалому використанні? Тоді рекомендуємо придбати беруші MACK`S Sound Asleep або Snore Blockers. Дівчатам сподобаються затички для вух Safe Sound for Her. Модель із позначкою Slim Fit Safe Sound Junior чудово підійде підліткам. Якщо ж потрібний бюджетний варіант, то завжди можна придбати затички Original Safe Sound.

Замовити якісні беруші для комфортного сну можна у нашому онлайн-магазині товарів для краси та здоров'я. Ми є офіційним та ексклюзивним дистриб'ютором беруш MACK`S в Україні, тому у нас ви зможете купити вушні вкладиші на максимально вигідних умовах.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися