+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Навіщо потрібна дитяча присипка?

Дитяча присипка – один із перших доглядових засобів, з яким стикається новонароджений. Разом із спеціальними гелями для купання та шампунями, які не викликають сліз, цей косметичний продукт допомагає малюкові безболісно та комфортно адаптуватися до умов навколишнього середовища.

Сама собою дитяча присипка дуже добре вбирає вологу і злегка підсушує ніжну шкіру дитини. Завдяки цій властивості, цей натуральний доглядовий засіб для найменших:

  • допомагає запобігти появі роздратування;
  • усуває головну причину виникнення сверблячки;
  • проводить профілактику утворення попрілостей.

Частіше за все дитячу присипку використовують для усунення надлишків вологи в області паху та сідниць, рідше – в області пахв та ліктьових згинів. При цьому застосовувати аналізований засіб для догляду за дитиною слід лише з 2-го місяця життя малюка.

У перший місяць новонароджений практично не потіє, оскільки його підшкірні залози ще остаточно не сформувалися та не можуть повноцінно виконувати свої функції. Саме тому, щоб уникнути роздратування в перші 4 тижні життя малюка використовувати присипку не варто. Достатньо змастити вказані вище ділянки шкіри дитячим кремом Пантен Бебі або будь-яким іншим аналогічних доглядовим засобом.

Основні критерії вибору дитячої присипки

Сучасний ринок дитячої косметики готовий запропонувати кожному бажаючому величезний вибір аналізованих засобів для догляду за шкірою. Однак, далеко не всі представлені дитячі присипки будуть корисні для малюка.

У зв'язку з цим, щоб вибрати дійсно якісний та безпечний для дитини засіб, слід звернути увагу:

  • На склад. Основними діючими речовинами дитячих присипок повинні бути лише натуральні компоненти, такі як крохмаль, тальк і оксид цинку. Вітається наявність D-пантенолу, а також різноманітних рослинних екстрактів.
  • На упаковку. Дуже важливо, щоб на придбаному доглядовому засобі для найменших була вказана інформація про фірму-виробника, дату випуску, термін придатності та склад присипки.
  • На запах. Хороша присипка практично не пахне, оскільки в її складі відсутні штучні ароматизатори. Останні можуть спричинити роздратування на ніжній шкірі малюка.

Купити дитячу присипку за низькою ціною з доставкою по Харкову, Києву, Дніпру та іншим містам України можна у нашому інтернет-магазині натуральної косметики та товарів для здоров'я Enjee.

Більшість представлених на нашому сайті косметичних продуктів та фітопрепаратів ми виробляємо самі, а значить ручаємося за їхню якість та безпеку для здоров'я малюка.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися