+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Користь вітамінів з гіалуроновою кислотою

Вітамінні комплекси з гіалуроновою кислотою вважаються одними з найбільш ефективних дієтичних добавок для краси та здоров'я шкіри, волосся, нігтів. Гіалуронат є головним компонентом подібних БАД, оскільки ця біологічно активна речовина:

  • відповідає за глибоке зволоження шкірного покриву;
  • підтримує структуру і пружність тканин;
  • продовжує молодість організму.

Згадане з'єднання здатне утримувати величезну кількість води. Воно насичує клітини шкіри вологою, тим самим запобігаючи пересиханню внутрішніх і зовнішніх шарів епітелію. Також гіалуронова кислота допомагає:

  • заповнити наявні зморшки та запобігти утворенню нових;
  • зробити поверхню шкіри більш гладкою;
  • надати обличчю молодий і свіжий вигляд.

А ще велика кількість води дозволяє створити максимально сприятливі умови для протікання обмінних процесів, що веде за собою безліч позитивних моментів – починаючи з прискорення регенерації шкірного покриву, закінчуючи підвищенням його опірності до негативних впливів навколишнього середовища.

Волосся теж отримує суттєву користь від прийому вітамінних комплексів з гіалуроновою кислотою. Зокрема, ці біодобавки:

  • зміцнюють волосяні фолікули;
  • знижують інтенсивність випадання локонів;
  • сприяють росту здорового та міцного волосся;
  • роблять локони більш м'якими, шовковистими і блискучими.

Нігті також залишаються у плюсі від застосування вітамінів з гіалуронат. Біологічно активні компоненти в їхньому складі допомагають зміцнити і прискорити відновлення нігтьових пластин, знизити ламкість та покращити їх зовнішній вигляд.

Вплив гіалуронової кислоти на шкіру, волосся, нігті

З урахуванням всього сказаного раніше, додати до свого раціону БАД з набором вітамінів, мікроелементів і гіалуронової кислоти слід усім, хто хоче виглядати на всі 100%. Найбільшу користь вони приносять жінкам старше 30 років, коли починають проявлятися перші ознаки дефіциту гіалуронату – з'являються видимі оку зморшки, шкіра втрачає колишню пружність, погіршується стан волосся та нігтів.

Вітамінні комплекси ГІАЛУВІТ

Якщо ви шукаєте якісні вітаміни та добавки з гіалуроновою кислотою, рекомендуємо звернути увагу на продукти українського виробника органічної косметики та фітопрепаратів – компанії ТОВ «Красота та Здоров’я».

Спеціально розроблені вітамінні комплекси ГІАЛУВІТ покликані компенсувати нестачу важливих мікроелементів, необхідних для підтримки прекрасного зовнішнього вигляду шкіри, волосся і нігтів. На даний момент виробник випускає 2 дієтичні добавки такого типу:

  • комплекс №1 «Ідеальна шкіра»;
  • комплекс №2 «Жіноча краса».

Дія першої біодобавки орієнтована на збереження молодості та здоров'я шкіри, а також її похідних. До складу БАД входять такі компоненти:

  • Гіалуронова кислота. Підтримує клітини епітелію в тонусі, зволожує і омолоджує шкірний покрив, робить його більш пружним та еластичним.
  • Морський колаген. Бореться зі зморшками, зміцнює структуру і підтягує шкіру. За рахунок малої маси добре засвоюється організмом, на відміну від звичайного колагену.
  • Біотин. Вітамін B7 покращує жировий обмін, тим самим сприяючи усуненню сухості та лущення, робить шкіру м'якою і пружною.
  • Коензим Q10. Запобігає передчасному старінню клітин епітелію, підвищує їхню опірність до впливів навколишнього середовища, прискорює регенерацію шкірного покриву.
  • Аскорбінова кислота. Вітамін C захищає шкіру від вільних радикалів, підвищує міцність сполучної тканини і стимулює вироблення колагенових волокон.

Дієтичні добавки ГІАЛУВІТ «Ідеальна шкіра» і «Жіноча краса»

Вітамінний комплекс №2 «Жіноча краса», крім гіалуронової кислоти, містить коензим Q10 і лютеїн, вітаміни групи A, B, C, D, E, мікроелементи магній, цинк, залізо, селен, хром. Таке поєднання активних компонентів сприяє загальному зміцненню організму, відновленню нормального обміну речовин, покращенню стану волосся, нігтів, шкіри, підвищенню запасу сил та енергії, а також поверненню гарного самопочуття.

Купити вітамінні комплекси з гіалуроновою кислотою ГІАЛУВІТ за ціною виробника з доставкою у Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одесу та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися