+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що являють собою жувальні вітаміни?

Існує велика кількість різних форм випуску дієтичних добавок – таблетки, капсули, сиропи, краплі, порошки, спреї, жувальні пастилки. Останній різновид вітамінних комплексів викликає особливий інтерес.

Біодобавки у вигляді желейних цукерок користуються неабиякою популярністю серед дітей і дорослих. Пити такі БАД одне задоволення, адже вони не лише корисні, а ще й смачні. Та й виглядають жувальні вітаміни більш привабливо, ніж звичайні капсули і таблетки.

На перший погляд корисні желейні пастилки дуже схожі на жувальні цукерки. Але якщо придивитися до їх складу, то відразу стають помітними відмінності. Зазвичай для створення жувальних вітамінів використовуються такі інгредієнти:

  • желатин або пектин;
  • крохмаль, частіше за все кукурудзяний;
  • вода із цукром або його замінником;
  • натуральні ароматизатори і барвники.

Головним же елементом таких БАД є спеціально підібраний комплекс вітамінів та мікроелементів, який допомагає підтримувати красу і здоров'я організму.

Особливо корисні жувальні вітаміни для дітей. Вони збагатять раціон дитини корисними біологічно активними речовинами, а незвичайна форма та приємний смак желейних пастилок спростять прийом добавки.

Корисність желейних пастилок для дітей

Переваги і недоліки желейних пастилок

До незаперечних переваг вітамінних комплексів у вигляді жувальних цукерок можна сміливо віднести:

  • зручну форму прийому БАД;
  • багатий склад дієтичної добавки;
  • приємний смак і аромат желейних пастилок.

Цілком природно, що желейні ведмедики або пектинові панди пити набагато простіше, ніж таблетки та капсули. Їх не потрібно ковтати цілком, що часом буває дуже важливо. Наприклад, у разі прийому добавки дітьми дошкільного віку.

Багатокомпонентний склад жувальних пастилок теж є плюсом, оскільки дозволяє використовувати лише 1 БАД замість цілої купи різних вітамінів та добавок.

Смакові якості корисних желейних цукерок завжди на висоті. Мало які дієтичні добавки можуть конкурувати з ними у цьому аспекті. Не дарма ж жувальні вітаміни дуже часто прирівнюють до ласощів.

Переваги жувальних вітамінів

Що ж до недоліків аналізованих біодобавок, то вони є логічними продовження їх переваг. Так, желейні пастилки:

  • містять підсолоджувачі, харчові ароматизатори і барвники;
  • мають багато активних компонентів, але концентрація кожного з них зовсім невелика;
  • занадто смачні, що створює ризик переїдання та утворення надлишку мікроелементів в організмі.

Втім, більшу частину з перерахованих мінусів жувальних вітамінів можна обійти. Потрібно лише тримати себе в руках та дотримуватися вказаних виробником рекомендацій щодо способу і тривалості прийому БАД.

Жувальні вітаміни Панда

Шукайте якісні та недорогі желатинові пастилки для себе чи своєї дитини? У такому разі рекомендуємо спробувати добавку Панда вітаміни желейні на основі пектину зі смаком малини. До складу цієї біодобавки входять:

  • вітамін B5, B6, B7 (біотин), B9 (фолієва кислота), B12;
  • вітаміни A, C (аскорбінова кислота), D, E;
  • холін, інозитол, цинк і йод.

Завдяки такому поєднанню активних компонентів цей вітамінний комплекс допомагає нормалізувати обмінні процеси в організмі, зміцнити імунітет і покращити настрій.

Желейні вітаміни Панда на основі пектину зі смаком малини

Окремо варто згадати, що при створенні желейних пастилок Панда використовувався пектин. Ця згущувальна речовина:

  • є продуктом рослинного походження;
  • має слабо виражений смак і аромат;
  • не потребує серйозного нагрівання для обробки.

Останній фактор особливо важливий, оскільки дозволяє зберегти більше корисних мікроелементів у процесі створення жувальних вітамінів.

Купити желейні вітаміни Панда зі смаком малини за ціною виробника з доставкою у Харків, Київ, Дніпро, Львів, Одесу та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині органічної косметики і натуральних БАД.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися