+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Відлякуємо комарів за допомогою олії цитронели

Цитронела, в англомовних країнах також відома під назвою лемонграс (лимонна трава) – багаторічна трав'яниста рослина, що росте у тропічних регіонах Індії, на острові Шрі-Ланка, у В'єтнамі та Індонезії.

Згадана трава має довге, вузьке листя і дуже ароматні стебла, з яких добувають ефірне масло цитронели. Власне, свою популярність лемонграс заслужив саме завдяки легкому, ніжному та приємному запаху, дуже схожому на аромат лимону.

Олія зі стебел лимонної трави має кілька корисних властивостей. Зокрема, цитронела:

  • відлякує літаючих комах;
  • допомагає усунути спазми гладкої мускулатури;
  • надає легку знеболювальну дію;
  • є хорошим антисептиком.

Частіше за все ефірну олію лемонграсу використовують як натуральний і вкрай ефективний засіб від комарів. Вона безпечна для здоров'я людини та надійно захищає від укусів цих докучливих комах.

Дія вичавки із стебел цитронели заснована на її унікальному складі. Активні компоненти олії лимонної трави добре випаровуються навіть при кімнатній температурі і перебивають запахи людського тіла, що так приваблюють комарів.

Крім цього, аромат лемограса сам по собі не подобається літаючим комахам. Їхні рецептори дуже чутливі і різкий запах цитронели змушує москітів триматися якнайдалі від джерела подібних ароматів.

Олія цитронели проти комарів

Натуральні репеленти з маслом цитронели Киш-Комар

З відлякуючими комах властивостями лимонної трави все ясно, залишилося зрозуміти як краще за все її використовувати. У домашніх умовах можна поставити пучок стебел цієї рослини у вазу або регулярно проводити сеанси ароматерапії за допомогою відповідної ефірної олії та аромалампи. Але якщо ви зберетеся на прогулянку, такі варіанти одразу відпадають.

Відмінним вирішенням цієї проблеми стануть натуральні засоби від комах Киш-Комар з олією цитронели. Кліпси та браслети-репеленти розповсюджують навколо себе приємний трав'яно-лимонний аромат, тим самим відганяючи літаючих кровопивців де б ви не знаходилися – у саду чи на природі, під час прогулянки парком або поки ви вдома.

Згадані браслети являють собою силіконові вироби, в які поміщена капсула з ефірною олією. Такі репеленти:

  • виглядають стильно;
  • діють понад 300 годин;
  • прості та зручні у використанні;
  • підходять дітям і дорослим будь-якої статі;
  • не викликають алергію та роздратування;
  • універсальні у застосуванні.

А ще ви будете приємно вражені різноманітністю антимоскітних браслетів. У наявності багато різних моделей – класичні, з фігурками тварин, стильні, що світяться в темряві.

Натуральні репеленти з олією цитронели

Що ж стосується кліпс з олією цитронели, то за ефективністю і терміном служби вони не поступаються браслетам-репелентам від комарів. Кріпляться вироби на кишені, комірці, рукаві, взутті, дитячому візку або будь-якій іншій відповідній поверхні за допомогою спеціального затискача. При цьому, стоять кліпси-репеленти дещо дешевше браслетів, оскільки виготовлені з пластику, а не з силікону.

Купит репеленти з олією цитронели за ціною виробника з доставкою в Київ, Харків, Одесу, Дніпро, Львів, Житомир та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися