+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що таке рідкі патчі для очей і як вони діють?

Ні для кого не секрет, що шкіра навколо очей дуже тонка та чутлива. Саме тому вона однією з перших реагує на будь-які агресивні впливи навколишнього середовища і внутрішні зміни в організмі. Що говорити, якщо навіть банальне недосипання легко призводить до появи набряків і темних кіл.

Здійснити належний догляд за шкірою в периорбітальній зоні здатні рідкі патчі під очі. Ці засоби для догляду за обличчям містять велику кількість корисних компонентів і діють у потрібному місці, завдяки чому вони здатні допомогти:

  • оперативно позбутися набряків;
  • прибрати темні кола під очима;
  • наситити клітини епітелію вологою;
  • відновити мікрорельєф шкіри;
  • підтягнути і освітлити шкірний покрив.

Рідкі патчі під очі являють собою спеціально підготовлений розчин з різними поживними і зволожуючими інгредієнтами. Доглядовий засіб наноситься тонким шаром на попередньо очищений шкірний покрив і залишається до повного вбирання. Власне, рідкі патчі відрізняються від своїх тканинних та гелевих аналогів тим, що їх залишки не потрібно прибирати після використання.

Завдяки легкій кремовій текстурі згадані косметичні продукти добре тримаються на шкірі навколо очей і поступово насичують усі шари епітелію різними біологічно активними компонентами (гіалуроновою кислотою для обличчя, вітамінами групи B тощо), тим самим:

  • сприяючи збереженню вологи у шкірному покриві;
  • нейтралізуючи згубну дію вільних радикалів;
  • покращуючи мікроциркуляцію крові в периорбітальній зоні;
  • стимулюючи відновлення та оновлення клітин епітелію;
  • прискорюючи процеси вироблення структурного білка колагену;
  • підвищуючи стійкість шкіри до зовнішніх впливів.

Ефект від застосування рідких патчів під очі помітний вже після першого використання – шкірний покрив на периорбітальній ділянці стає більш зволоженим, підтягнутим та сяючим, набряки зменшуються, а темні кола робляться менш помітними.

Дія рідких патчів під очі

Які рідкі патчі під очі краще вибрати?

Сучасний ринок доглядової косметики може запропонувати кожному бажаючому досить великий асортимент класичних і рідких патчів під очі. Але що ж вибрати із запропонованих варіантів? Ми рекомендуємо звернути увагу на продукт від відомого українського виробника органічної косметики і натуральних БАД – компанії ТОВ «Красота та Здоров’я».

Рідкі патчі з гіалуроновою кислотою ГІАЛУВІТ покликані забезпечити належний догляд ніжної шкіри навколо очей, зволожити і підтягнути епітелій, наповнити шкірний покрив енергією. У складі цього косметичного засобу присутні такі біологічно активні компоненти:

  • Гіалуронат натрію. Ця біодоступна форма гіалуронової кислоти здатна утримувати, доставляти і насичувати епітелій вологою, тим самим допомагаючи зберігати його початкову пружність та м'якість.
  • Ніацинамід. Вітамін B3 ефективно бореться із головною причиною передчасного старіння шкіри – вільними радикалами. А ще він освітлює шкірний покрив і допомагає прибрати темні кола під очима.
  • Кофеїн. Чинить місцеву судинозвужувальну дію, за рахунок чого відбувається поліпшення кровообігу в периорбітальній зоні, прискорюється відтік рідин і зменшується набряклість тканин.
  • Д-пантенол та трегалоза. Ці сполуки відомі своїми загоювальними властивостями. Вони стимулюють відновлення та оновлення клітин епітелію, додатково пом'якшують і насичують їх вологою.
  • Аскорбіл глюкозид. Ця сполука є стабільною формою аскорбінової кислоти (вітаміну C) і відповідає за підвищення інтенсивності процесів вироблення колагену, а також допомагає повернути шкірі нормальний колір.
  • Метилсульфонілметан. Органічна речовина та природна похідна сірки. Має непогані антиоксидантні властивості, завдяки чому підвищує опірність шкіри до впливів навколишнього середовища.

Рідкі патчі з гіалуроновою кислотою ГІАЛУВІТ

І хоча рідкі патчі під очі ГІАЛУВІТ надійшли у продаж зовсім недавно, деякі представниці прекрасної половини людства вже встигли оцінити їхню ефективність. Спробуйте ці засоби для догляду за обличчям і ви.

Придбати рідкі патчі з гіалуроновою кислотою за ціною виробника з доставкою в Київ, Одесу, Дніпро та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися