+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Навіщо музикантам беруші?

На перший погляд може здатись, що людям музичних професій беруші не дуже потрібні. Вони приглушують звуки і не дозволяють почути всю глибину мелодії. Але що робити, якщо загальна гучність музики перевищує безпечну позначку в 85-90 дБ, як часто буває на репетиціях та концертах?

Якщо не вживати жодних заходів щодо захисту органів слуху, то при такому рівні шуму можна з легкістю отримати акустичну травму, а потім ще й заробити професійне захворювання всіх працівників музичної сфери – приглухуватість.

Власне, саме ця обставина і стала основною причиною появи та поширення окремого різновиду беруш для музикантів. Ці товари для комфорту та здоров'я:

  • знижують ризик ушкодження органів слуху;
  • зменшують загальне навантаження на слуховий апарат;
  • дозволяють якомога довше зберігати гостроту слуху;
  • практично не спотворюють звучання музики.

Останній пункт якраз і відрізняє спеціалізовані затички для вух від беруш для сну, навчання, польотів. Перед звичайними вкладишами для вух не стоїть завдання збереження чистоти приглушених звуків, їм потрібно просто знизити рівень шуму до прийнятних значень.

Втім, все залежить від обставин. Якісно зроблені вушні затички теж можна використовувати при відвідуванні музичних заходів, але якщо потрібно досягти максимальної чистоти звучання, то варто звернути увагу на спеціальні беруші для музикантів від брендів, що заслуговують на довіру.

Якісні беруші для музикантів MACK`S

Одним із лідерів по виробництву затичок для вух є американська компанія McKeon, якій належить торгова марка MACK`S. Ця фірма випускає вушні вкладиші практично на всі випадки життя. Є в асортименті бренду і беруші для музикантів.

Кращими продуктами бренду в розглянутій категорії є 2 різновиди беруш:

  • затички для вух MACK`S Acoustic Foam;
  • беруші для музикантів MACK`S Blackout Foam.

Модель Acoustic Foam виготовляється з гіпоалергенного поліуретану та знижує гучність звуків на 20 дБ. Інноваційна конструкція вушних вкладишів з порожніми вирізами і борозенками не тільки захищає слух, а й забезпечує більш чітку акустику.

Беруші для музикантів MACK`S Acoustic Foam

Беруші для музикантів MACK`S Acoustic Foam допомагають зберегти гостроту слуху під час репетицій та концертів, передають повний діапазон частот звукових коливань, забезпечують виконавцю природну якість звучання і дозволяють повноцінно спілкуватися без необхідності вилучення затичок із вух.

Виробник рекомендує використовувати подібні беруші:

  • музикантам, які працюють у філармоніях, театрах тощо;
  • співробітникам музичних студій, театрів;
  • професійним співакам;
  • діджеям.

Також вкладиші для вух Acoustic Foam будуть корисні меломанам, які люблять відвідувати гучні музичні заходи та не забувають дбати про здоров'я свого слухового апарату.

Чорні поліуретанові беруші Mack's Blackout Foam призначені для тих, хто підтримує стиль. Затички мають класичну конусоподібну форму без додаткових порожнин, що підвищує рівень шумоподавлення до позначки 32 дБ. Ідеально підходять для сильних та впевнених у собі чоловіків.

Беруші для музикантів MACK`S Blackout Foam

Крім згаданих моделей вушних вкладишів, виробник може запропонувати і низку універсальних беруш, які можна використовувати і музикантам:

  • силіконові Pillow Soft для дітей і дорослих;
  • Original Safe Sound із впіненого пінопропілену;
  • тонкі беруші Slim Fit Safe Sound Junior.

Придбати беруші для музикантів Mack's за доступною ціною з доставкою по всій Україні можна у нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися