+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що таке пінка для вмивання і навіщо вона потрібна?

Пінками для вмивання називають спеціальні засоби для догляду за обличчям, основне завдання яких полягає в делікатному очищенні шкіри від пилу, надлишків себуму, залишків декоративної косметики та інших забруднень.

Саме м'яка дія пінок для вмивання і є їхньою ключовою особливістю, а також головною перевагою перед твердим або рідким милом та іншими засобами, що очищають.

У складі пінок для вмивання ви не виявите лугів та інших агресивних поверхнево-активних речовин. З практичної точки зору це означає, що такі склади не порушують гідроліпідний бар'єр шкірного покриву. Останній являє собою тонку плівку з води і жирних кислот та виконує ряд важливих функцій:

  • перешкоджає надмірному випаровуванню вологи;
  • є першою лінією оборони проти шкідливих бактерій;
  • послаблює ультрафіолетове випромінювання, що потрапляє на шкіру.

Таким чином, очищення обличчя за допомогою пінки для вмивання дозволяє покращити зовнішній вигляд шкірного покриву, запобігти його пересиханню, знижує ризик запалення і зменшує негативний вплив сонячних променів на клітини епітелію.

Крім цього, у складі розглянутих доглядових засобів нерідко присутні заспокійливі і зволожуючі компоненти, на зразок D-пантенолу, екстракту ламінарії і гіалуронової кислоти для обличчя. Завдяки їм пінка для вмивання не тільки видаляє забруднення та перешкоджає зневодненню шкірного покриву, а й додатково насичує його вологою і поживними речовинами, а також допомагає боротися з подразненнями та вугровими висипами.

Делікатне очищення обличчя з пінками для вмивання

Основные моменты выбора пенки для умывания

Щоб придбаний засіб приніс максимальну користь і став невід'ємним елементом повсякденного догляду, до покупки пінки для вмивання слід підійти з усією відповідальністю.

Для досягнення бажаного результату від використання пінки, що очищає, радимо дотримуватися декількох простих рекомендацій щодо її вибору:

  • Уважно вивчіть склад. Найбільш ефективними та корисними вважаються засоби з гіалуроновою кислотою, рослинними екстрактами та вітамінами.
  • Враховуйте тип шкіри. Деякі пінки краще борються із сухістю, інші добре вирішують проблеми надмірної жирності, а ще є універсальні варіанти.
  • Довіряйте лише перевіреним брендам. Причому ціна в цьому випадку далеко не завжди є визначальним фактором. Пінка для вмивання ГІАЛУВІТ – чудовий приклад.

Оцінити переваги правильно підібраного доглядового засобу можна вже після перших днів його використання. Спочатку ви зможете насолодитися комфортом від застосування пінки для вмивання і чистотою шкіри, а потім настане черга інших ефектів:

  • епітелій стає більш зволоженим, м'яким, гладким і еластичним;
  • зникають роздратування і зменшуються запалення шкіри;
  • прискорюється загоєння дрібних ушкоджень шкірного покриву.

Застосування зволожуючої пінки для вмивання ГІАЛУВІТ

Якщо ж ви ще не визначилися з вибором конкретного продукту для догляду за обличчям, то рекомендуємо спробувати зволожуючу пінку для вмивання ГІАЛУВІТ від українського виробника органічної косметики та натуральних БАД – компанії ТОВ «Красота та Здоров’я».

Дізнатись більше і купити пінку для вмивання з гіалуроновою кислотою, екстрактом ламінарії та D-пантенолом (провітаміном B5) за ціною виробника з доставкою по Україні можна у нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися