+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що таке органайзер для таблеток і навіщо він потрібен?

Питання зберігання і транспортування таблеток є актуальним для всіх, хто змушений регулярно приймати дієтичні добавки або лікарські препарати. У такій ситуації БАД і ліки необхідно завжди тримати під рукою та пити їх вчасно, що не завжди вдається зробити без допомоги спеціальних аксесуарів – таблетниць.

Класичний PillBox являє собою невеликий контейнер з кришкою, частіше за все виконаний з безпечного харчового пластику, всередині якого знаходиться 1 або кілька відсіків для капсул і таблеток. На зовнішній стороні виробу є позначки із зазначенням дня тижня або часу прийому (ранок, день, вечір, ніч).

Що ж до форми, кольору, розміру органайзера для таблеток, то вони можуть змінюватися в дуже широких межах і залежать лише від фантазії виробника. Втім, про види подібних товарів для комфорту і здоров'я ми поговоримо далі у нашій статті.

Але навіщо взагалі потрібний PillBox, якщо багато препаратів продаються в індивідуальній упаковці? Це так, але носити із собою купу блістерів, коробок, банок дуже незручно. Більшість таблетниць доволі компактні, що значно спрощує транспортування і зберігання різноманітних ліків та дієтичних добавок. До того ж холдери для таблеток допомагають:

  • економити особистий час і нерви;
  • упорядкувати графік прийому вітамінів та добавок;
  • полегшити контроль застосування лікарських засобів;
  • зменшити ризик помилок при використанні різних препаратів.

Просунуті моделі органайзерів для таблеток також здатні нагадати про необхідність випити біодобавку або ліки. Електронні таблетниці з таймером – справжня знахідка для дуже зайнятих, надміру захоплюючих або просто забудькуватих людей.

Електронні органайзери для таблеток

Які бувають холдери для таблеток?

Як згадувалося раніше, існує велика кількість видів таблетниць. Насамперед впадає у вічі різноманітність форм органайзерів для таблеток. В електронних каталогах спеціалізованих інтернет-магазинів можна зустріти:

  • семиденні таблетки-ромашки;
  • кругові та квадратні PillBox на добу;
  • холдери для таблеток на тиждень у вигляді лінійки;
  • тижневі органайзери для таблеток на 14, 28 прийомів;
  • овальні, трикутні, витягнуті електронні таблетниці.

До речі, деякі габаритні холдери для таблеток можуть складатися з більш дрібних контейнерів. Завдяки такій конструкції таблетниця не тільки має чималу місткість, а й залишається компактною, оскільки в кожний конкретний день тижня можна брати із собою лише один фрагмент органайзера.

Крім відмінностей у зовнішньому вигляді PillBox можуть відрізнятися:

  • Кількістю відсіків. У продажу є органайзери для таблеток, розраховані на 2, 3, 4, 7, 14, 28 прийомів. Варіанти з кількістю осередків менше 7 частіше за все мають на увазі одноденне використання. Контейнери з 7 і більше відсіками припускають прийом вітамінів та добавок протягом усього тижня.
  • Наявністю або відсутністю додаткових пристроїв для роботи з препаратами, що зберігаються. Зокрема, деякі таблетниці можуть оснащуватися дільником для розрізання таблеток на частини або подрібнювачем, що дозволяє розтерти в порошок занадто великі ліки або БАД.
  • Функціональність. При наявності електронної начинки органайзери для таблеток розширюють спектр виконуваних завдань. Встановлений на таблетку таймер здатний сповістити вас звуковим сигналом про необхідність випити вміст таблетниці.

З таким розмаїттям кожен бажаючий зможе підібрати для себе відповідний органайзер для таблеток. Ось тільки на що варто звернути увагу при виборі такого товару для комфорту та здоров'я? Розкажемо про це далі.

Холдери для таблеток «Красота та Здоров’я»

Як вибрати органайзер для таблеток?

Головний момент у покупці таблетниці – чітко розуміти, що вам потрібно. Визначити це зовсім нескладно, досить відповісти на кілька ключових питань:

  • Скільки разів на день передбачається пити ліки чи вітаміни?
  • На який термін сортуватимуться БАД (добу чи тиждень)?
  • Потрібна велика таблетниця чи багато маленьких?
  • Не забуваєте ви приймати таблетки?

По першому пункту все зрозуміло. Якщо необхідно пити таблетки 1 раз на день, то вистачить односекційного PillBox, двічі на добу – вибираємо варіант з 2 відсіками з позначками «ранок-вечір» і так далі до 4 прийомів (ранок, день, вечір, ніч).

Далі необхідно визначитися, як часто ви будете наповнювати таблетницю – раз на день або на тиждень вперед. У першому випадку можна купити органайзер для таблеток на добу, а в другому замовити більш містку таблетницю.

Якщо ви вибрали PillBox на тиждень, то наступним кроком стане з'ясування, наскільки важлива для вас його компактність? Справа в тому, що об'ємні холдери для таблеток можуть поставлятися у вигляді монолітної пластикової конструкції або розділених по днях тижня фрагментів, зібраних в один великий контейнер. Останні коштують помітно дорожче, але їх можна брати із собою частинами.

А зайнятим і забудькуватим людям варто задуматися про купівлю електронного органайзера для таблеток з таймером. З таким аксесуаром ви точно не пропустите прийом ліків.

Придбати PillBox на добу чи тиждень за вигідною ціною, а також багато інших товарів для здоров'я з доставкою у Харків, Київ, Дніпро, Одесу, Тернопіль та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині органічної косметики і натуральних БАД.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися