+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Засоби для відновлення шкіри обличчя та тіла

Шкіра – зовнішній покрив тіла людини і головний захисний бар'єр, що відокремлює внутрішні органи та інші тканини організму від навколишнього середовища. Саме тому будь-яке пошкодження епітелію тією чи іншою мірою негативно відбивається на нашому здоров'ї.

Порізи, садна, опіки, обмороження, синці, пролежні, дерматити – все це і багато інших проблем зі шкірою можуть нашкодити організму. Звичайно, процеси відновлення та оновлення шкірного покриву не зупиняються ні на хвилину, але далеко не завжди вони протікають з потрібною швидкістю. Крім цього, існує багато обставин, які уповільнюють регенерацію епітелію. До таких факторів відносять:

  • вікові зміни в організмі;
  • нестачу вітамінів і поживних речовин;
  • погану екологію та різні зовнішні впливи;
  • порушення метаболізму, травми, різноманітні захворювання.

Бальзами і мазі лікувальні, а також інші засоби для відновлення шкіри можуть надати серйозну допомогу в питанні підтримки здоров'я шкірного покриву та організму в цілому. Потрібно лише підібрати потрібний косметичний продукт і не забувати ним користуватися при необхідності.

ТОП засобів для відновлення шкіри

Сучасний ринок лікувально-профілактичної косметики здатний запропонувати кожному охочому широкий асортимент найрізноманітніших засобів для відновлення шкіри. Так, у нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я можна купити:

  • крем проти псоріазу;
  • бальзам і гель від синців;
  • спрей та бальзам проти опіків;
  • креми для боротьби з пролежнями;
  • вітамінний крем для сухої шкіри;
  • загоюючі косметичні бальзами;
  • креми від веснянок і білих плям на шкірі.

Зменшити прояви псоріазу, активізувати захисні процеси в тканинах епітелію, а також покращити загальний стан шкірного покриву допоможе крем Псоріаз-Контур, створений на основі комплексу рослинних олій та екстрактів з додаванням бджолиного воску, D-пантенолу, гліцерину і корисних для шкіри мікроелементів.

Потрібно швидко позбутися від гематом та усунути набряки епітелію після травм? Для вирішення цих завдань можна придбати косметичний бальзам Пан-Капіляр з екстрактом кінського каштана або гель з бодягою від синців. Останній профілактичний засіб не лише бореться з гематомами, а й прискорює загоєння ушкоджень шкіри.

Крем Псоріаз-Контур, бальзам Пан-Капіляр і гель з бодягою

Скоротити час відновлення епітелію після побутових і сонячних опіків, обморожень та інших уражень шкірного покриву здатні:

  • бальзам косметичний ДУЛЬЄ;
  • спрей Пантенол PRO із пробіотиком.

Суміш борсучого жиру, ревеню, бджолиного, овечого і китайського білого воску з додаванням борнеолу та вазеліну у складі бальзаму Дульє, а також спеціально підібрана комбінація з D-пантенолу і лізату біфідобактерій у спреї Пантенол PRO створять максимально сприятливі умови для оперативного усунення термічних ушкоджень шкіри.

Запобігти появі та здійснити належний догляд за пролежнями, що вже утворилися, допоможуть відповідні креми і гелі лікувальні. Подібні профілактичні засоби містять у своєму складі оксид цинку, гліцерин, олію соняшнику, комплекси рослинних екстрактів та мікроелементів, які покращують місцевий кровообіг і обмін речовин, тим самим:

  • сприяючи загоєнню травмованих шкірних покривів;
  • попереджаючи інфікування пошкоджених ділянок епітелію;
  • суттєво знижуючи ризик виникнення нових пролежнів.

Для усунення проблеми надмірної сухості шкіри буде не зайвим придбати крем косметичний із вітаміном D. Він насичує шкірний покрив вологою, робить його більш м’яким, зменшує зморшки, уповільнює старіння, прискорює природні процеси відновлення та оновлення епітелію.

Креми від пролежнів і косметичний крем з вітаміном D

Якщо хочеться якнайшвидше позбутися саден, дрібних ран, опіків, а також інших невеликих травм і запалень шкіри, то рекомендуємо скористатися косметичними бальзамами Пан-Алое і Подорожник рятувальний. З ними загоєння ушкоджень епітелію піде набагато активніше.

Захистити шкіру від появи і освітлити наявні темні пігментні плями можна за допомогою крему для обличчя Від веснянок. А при недостатньому виробленні меланіну варто замовити крем Вітіліго-Контур.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися