+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Як БАД для печінки допомагають боротися з похміллям?

Вживання алкоголю дуже часто супроводжується таким неприємним явищем як похмілля, особливо якщо кількість випитого була досить велика. Головний біль, дратівливість, сухість у роті, підвищена пітливість, нудота та інші симптоми алкогольної інтоксикації створюють фізичний та психологічний дискомфорт.

Допомогти у боротьбі з похміллям можуть спеціалізовані біологічно активні добавки для печінки. Вони здатні:

  • зменшити прояви алкогольної інтоксикації;
  • прискорити виведення токсичних речовин;
  • покращити самопочуття після вживання алкоголю.

Принцип роботи дієтичних добавок від похмілля грунтується на посиленні природних процесів з нейтралізації та очищення організму від етилового спирту і всіляких речовин, що з'явилися в процесі його бродіння та переробки.

Справа в тому, що для людини етанол є токсином, тому наше тіло активує всі доступні механізм для його оперативного усунення. При попаданні в організм:

  • етанол окислюється до ацетальдегіду (етаналю);
  • ацетальдегід перетворюється на оцтову кислоту;
  • оцтова кислота виводиться природним шляхом.

І якщо перший етап переробки етилового спирту відбувається досить швидко навіть без допомоги натуральних вітамінів та добавок, то наступна фаза із розщепленням етаналю займає значно більше часу. В результаті основний токсин нейтралізується, але замість нього утворюється велика кількість менш шкідливої речовини – ацетальдегіду, яка разом з іншими токсичними сполуками і провокує появу алкогольної інтоксикації.

Боремося з похміллям за допомогою натуральних БАД

Біодобавки від похмілля насичують організм корисними вітамінами та амінокислотами, тим самим допомагаючи йому швидко знешкодити шкідливі сполуки, зменшити і усунути негативні наслідки від підвищення концентрації оцтового альдегіду та інших токсинів у крові. Завдяки цьому вдається полегшити неприємні симптоми від вживання алкоголю або взагалі запобігти їх появі.

Натуральні засоби від похмілля Алко-Детокс

Сучасний ринок біологічно активних добавок може запропонувати кожному охочому велику кількість різних препаратів, здатних знизити прояви алкогольної інтоксикації. Однією з таких біодобавок для печінки є продукт від українського виробника натуральних БАД і органічної косметики – компанії ТОВ «Красота та Здоров’я».

Дієтична добавка Алко-Детокс є комплексним засобом для прискорення виведення токсинів і боротьби з симптомами похмілля. У її складі присутні такі біоактивні компоненти:

  • бурштинова кислота та гліцин беруть активну участь у нейтралізації етанолу, сприяють очищенню крові від шкідливих речовин, усувають симптоми алкогольної інтоксикації, покращують самопочуття, знижують психоемоційну напругу;
  • вітамін C бореться з вільними радикалами і токсинами, зменшує шкоду, що завдається ними, створює сприятливі умови для швидкого виведення продуктів розпаду етилового спирту;
  • таурин позитивно впливає на серце і судини, покращує роботу печінки, знижує навантаження на нервову систему, нормалізує обмін речовин в організмі.

Зменшуємо симптоми похмілля з дієтичною добавкою Алко-Детокс

Приймати порошок та шипучі таблетки Алко-Детокс дуже просто, достатньо розчинити вміст саше або таблетку у склянці води (150-200 мл) і випити під час їжі. Якщо ж кількість випитого напередодні була надто велика і симптоми інтоксикації повністю не зникли, застосування біодобавки можна повторити вранці наступного дня.

Придбати БАД від похмілля Алко-Детокс за ціною виробника з доставкою у Київ, Харків, Дніпро, Одесу, Хмельницький, Рівне, Вінницю та інші міста України можна у нашому онлайн-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися