+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Чому болять вуха під час посадки літака?

Практично всі люди під час подорожі літаком зазнають дискомфорту у вухах, особливо за відсутності під рукою беруш для польотів. Частіше за все неприємні відчуття ледь вловимі, але при зльоті та посадці літального апарату вони посилюються, створюючи серйозні незручності, а в деяких випадках і завдаючи шкоди органам слуху.

Можна виділити 2 основні причини появи закладеності чи болю у вухах під час перельотів:

  • перепад атмосферного тиску, що виникає при зміні висоти;
  • надмірно гучні звуки, що видаються двигунами літака.

Органи слуху людини досить гостро реагують на різкі коливання тиску оточуючого середовища. Стрімке підвищення або зниження цього параметра порушує рівновагу між внутрішнім і зовнішнім тиском у вухах, що призводить до згинання барабанної перетинки в один чи інший бік. Результатом такої дії є почуття дискомфорту.

Звичайно, в нашому організмі є природний механізм для підтримки оптимальної напруги слухової мембрани, але у нього є певна затримка спрацьовування, яка особливо помітна саме в таких ситуаціях. Крім того, наявність захворювань ЛОР-органів, насамперед нежиті, ще сильніше уповільнюють ці процеси.

Що ж до галасу від літального апарату, то тут все просто і зрозуміло. При пікових навантаженнях гучність роботи двигунів літака легко досягає позначки 105 дБ. Для порівняння, максимальний безпечний рівень шуму дорівнює 85-100 дБ, залежно від його тривалості (чим голосніше звук, тим менше часу наші вуха повинні піддаватися його впливу).

Беруші для польотів MACK`S Hi Viz

Что взять в самолет чтобы не закладывало уши?

Якщо ви хочете захистити органи слуху під час польоту, просто візьміть із собою дрібні, але дуже корисні аксесуари – беруші. Спеціальні вушні вкладиші з медичного силікону, спіненого пінопропілену або гіпоалергенного поліуретану:

  • запобігають появі закладеності у вухах під час польоту, зльоту та посадки літака;
  • зменшать до мінімуму ризик отримання акустичної травми в процесі перельоту;
  • допоможуть зменшити рівень шуму в салоні літального апарату до прийнятного рівня;
  • створять максимально комфортні умови для сну і відпочинку під час авіаперельоту.

Беруші для польоту розміщуються в слухових каналах, щільно прилягають до стінок і утворюють непереборну перешкоду для повітря. Завдяки цьому вдається згладити негативний вплив перепадів атмосферного тиску, що означає відсутність дискомфорту, болю та інших неприємних відчуттів у процесі перельоту.

Беруші для польотів MACK`S Safe Sound for Her і Original Safe Sound

Шумопригнічувальні властивості згаданих товарів для комфорту і здоров'я також на висоті. Залежно від моделі, затички для вух можуть знизити гучність навколишніх звуків на 22-32 дБ, як це роблять беруші MACK`S. Такого захисту від шуму цілком достатньо для захисту слуху, відпочинку чи навіть сну в літаку.

Купити беруші для польотів від всесвітньо відомого американського бренду з доставкою у Київ, Одесу, Харків, Рівне, Вінницю, Львів та інші міста України можна в інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я Enjee. Ми є офіційним дистриб'ютором продукції компанії McKeon, якій і належить торгова марка MACK`S, у нашій країні та реалізуємо ці товари для захисту вух за найвигіднішими цінами.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися