+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Принцип дії препаратів для потенції

Дієтичні добавки для потенції – препарати, що містять у своєму складі різні біологічно активні речовини, переважно натурального походження, які позитивно впливають на сексуальне здоров'я чоловіка.

Подібні БАД вважаються одними із найбільш безпечних засобів для підвищення потенції. Таке почесне звання вони отримали завдяки відсутності сильнодіючих компонентів, здатних завдати шкоди організму.

Крім цього, дієтичні добавки для боротьби з еректильною дисфункцією діють відразу в кількох напрямках, що дозволяє знизити загальне навантаження на організм і забезпечити комплексний підхід до вирішення проблеми. Таким чином, натуральні препарати для потенції:

  • допомагають посилити ерекцію;
  • підвищують лібідо і повертають бажання близькості;
  • сприяють збільшенню сексуальної витривалості;
  • нормалізують процеси формування статевих клітин.

Насамперед аналізовані добавки для чоловічого здоров'я покращують кровообіг в органах малого тазу. Біологічно активні компоненти у їх складі посилюють приплив крові до статевих органів. Власне, за рахунок цього і досягається збільшення сили та тривалості ерекції.

Що ж до підвищення сексуального потягу до представниць протилежної статі, то подібний ефект проявляється внаслідок підвищення концентрації тестостерону в крові. Натуральні препарати для потенції насичують організм необхідними сполуками, які стимулюють вироблення чоловічого статевого гормону і беруть безпосередню участь у його синтезі.

Також не варто скидати з рахунків той факт, що аналізовані біодобавки нормалізують процеси сперматогенезу. Це теж позитивно впливає на ерекцію та лібідо, а ще сприяє покращенню психоемоційного стану у чоловіка.

Що приймають для покращення потенції у чоловіків?

Сьогодні на вітчизняному ринку фітопрепаратів представлено безліч різноманітних засобів для сексуального здоров'я чоловіка. Однак, ми рекомендуємо звернути увагу на продукцію української компанії ТОВ «Красота та Здоров’я».

Прямо зараз згаданий виробник органічної косметики і натуральних БАД може запропонувати кожному бажаючому такі якісні та недорогі препарати для потенції:

  • таблетки для чоловіків щоб довго стояв Йохімбе;
  • стимулятор статевої функції у чоловіків ЕРОС МЕН.

Препарати для потенції Йохімбе та ЕРОС МЕН

Екстракт кори африканського дерева Йохімбе зарекомендував себе як ефективний і безпечний засіб для чоловічого здоров'я. Він здатний підвищити лібідо, покращити ерекцію, а також збільшити тривалість статевого акту.

Допоміжні інгредієнти у складі дієтичної добавки Йохімбе доповнюють та посилюють дію основного активного компонента:

  • Глюконат цинку стимулює вироблення тестостерону і бере участь у формуванні статевих клітин.
  • Екстракт женьшеню підвищує життєвий тонус та сексуальну активність у чоловіків.
  • Екстракт агави позитивно впливає на лібідо та сприяє нормалізації ваги.
  • Селен необхідний чоловікам для підтримки нормального рівня статевого потягу.
  • Валеріана знижує нервову напругу, що теж позитивним чином впливає на ерекцію і лібідо.

Біологічно активна добавка ЕРОС МЕН є ще одним натуральним препаратом для потенції від української компанії ТОВ «Красота та Здоров’я». В основі БАД – комбінація рослинних екстрактів якорців і даміани (мексиканського горіха) з додаванням мікроелементів цинку та селену. Перелічені інгредієнти покращують ерекцію, збільшує кількість тестостерону в крові, посилює потяг та повертають сексуальне бажання. А ще стимулятор статевої функції у чоловіків ЕРОС МЕН помітно підвищує чоловічу витривалість.

Купити препарати для потенції за ціною виробника з доставкою у Київ, Харків, Львів, Житомир, Івано-Франківськ, Рівне та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися