+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Крем для масажу – призначення та переваги

Масаж – дуже приємна і вкрай корисна процедура, здатна добре розслабити м'язи, допомогти зняти емоційну напругу, покращити мікроциркуляцію крові та обмін речовин у клітинах епітелію.

У деяких випадках масаж проводиться по сухій шкірі, але частіше за все для цих цілей використовують спеціальні косметичні олії, гелі, креми для обличчя та тіла. Найбільш ефективними, простими і зручними у застосуванні вважаються саме масажні креми. Ці доглядові засоби:

  • легко наносяться і добре вбираються;
  • не залишають після себе маслянисту плівку;
  • ідеально підходять для нанесення на суху шкіру;
  • мають яскраво виражену оздоровчу дію.

Крім цього, в більшості випадків креми безпечніші, ніж масажні масла та гелі. На відміну від гелів вони містять велику кількість натуральних компонентів, але їх концентрація не настільки велика, як у натуральних маслах. У результаті, креми для масажу володіють всіма позитивними властивостями згаданих засобів і набагато рідше викликають алергічну реакцію.

А ще масажні креми досить економічні. За рахунок більш щільної текстури вони не розтікаються по шкірі, що дає можливість мінімізувати втрати доглядових засобів в процесі нанесення і витрачати їх максимально ефективно.

Як правильно користуватися масажними кремами?

Щоб досягти бажаних результатів від проведення масажу з використанням відповідних зволожуючих та живильних кремів, слід уважно вивчити рекомендації щодо застосування подібних засобів для догляду за обличчям і тілом.

Масаж з використанням масажного крему

У більшості випадків інструкція з використання масажних кремів виглядає так:

  • Нанесіть склад на ретельно очищену та добре висушену шкіру.
  • Перед початком процедури засіб необхідно розподілити по всій області, що масажується.
  • У процесі масажу можна додавати невелику кількість крему, але робити це не дуже часто (до 3 разів за сеанс).
  • Після завершення процедури бажано полежати 10-15 хвилин, прикривши оброблені ділянки шкіри рушником або ковдрою.

При догляді за тілом, шкіру можна попередньо розпарити в теплій воді і обробити скрабом, видаляючи ороговілі клітини шкірного покриву. За рахунок цього активним компонентам масажного крему буде простіше проникнути у внутрішні шари епітелію.

Також перед застосуванням незнайомого доглядового засобу не забудьте перевірити його на алергічну реакцію. Нанесіть трохи нового крему для масажу на шкіру в районі ліктя та поспостерігайте за реакцією вашого організму. Якщо через 15-30 хвилин не з'явилося почервоніння, печіння, свербіж та інші неприємні симптоми, можете сміливо його використовувати і далі.

Особливості вибору крему для масажу

Головними моментами у підборі відповідного масажного крему є:

  • потреби вашої шкіри;
  • сфера застосування крему для масажу;
  • склад конкретного косметичного засобу.

Вибирайте засіб, який допоможе усунути проблеми, що вас турбують – підвищену сухість шкірного покриву, надмірну жирність, тьмяність, схильність до запалень, нестачу поживних речовин, тощо.

Догляд за тілом з кремом для масажу «Красота та Здоров’я»

Щодо сфери застосування масажного крему, то тут все просто. Чим ніжніша шкіра, тим дбайливіше за неї потрібно доглядати, тому далеко не всі креми та гелі для тіла можна наносити на обличчя. І навпаки, склади для делікатного догляду за обличчям, шиєю, зоною декольте не зможуть достатньо вплинути на більш товстий і грубий шкірний покрив на інших частинах тіла.

Вивчення списку активних компонентів крему для масажу дозволить вам підібрати найбезпечніший і гіпоалергенний варіант. В ідеалі слід віддавати перевагу засобам, що пройшли дерматологічні дослідження та отримали відповідний сертифікат якості.

Купити масажні креми для обличчя і тіла за ціною виробника з доставкою у Київ, Львів, Одесу, Харків, Хмельницький та інші міста України можна у нашому онлайн-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися