+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що таке моделюючий крем для тіла і навіщо він потрібен?

Питання повернення стрункості та підтягнутості фігури вкрай актуальне у сучасному світі. Особливо серед представниць прекрасної половини людства.

Моделюючий крем – один з різновидів сучасних засобів для догляду за тілом, який покликаний допомогти милим дамам досягти успіху в процесі формування ідеальної фігури.

Натуральний моделюючий крем для тіла може:

  • зменшити жирові відкладення у проблемних місцях;
  • надати допомогу у формуванні лінії талії;
  • зменшити прояв целюліту.

Звичайно, подібний крем не такий ефективний, як збалансоване харчування у поєднанні з регулярними походами до фітнес-клубу. Однак він цілком здатний впоратися зі слідами з'їдених еклерів або компенсувати пропущене тренування у спортзалі.

Також варто врахувати, що подібні креми та гелі для тіла можуть стати незамінними помічником у вирішенні наступних завдань:

  • повернення форми після вагітності;
  • усунення дефектів шкіри після дієт;
  • повернення пружності шкіри;
  • зберігання молодості тіла.

Видимий ефект від застосування моделюючого крему з’являється після кількох тижнів щоденного використання. У більшості випадків крем наноситься вранці та ввечері на чисту та злегка зволожену шкіру.

Натуральний моделюючий крем для тіла Prima

На сьогоднішній день багато представниць прекрасної половини людства вже встигли оцінити ефект від використання крему для моделювання фігури. Однак що ж вибрати дівчатам, які вперше купують подібну доглядову косметику або просто вирішили змінити крем, що вже використовується, на більш ефективний засіб?

Моделюючий крем Prima – один із кращих представників подібної косметики для догляду за тілом. Саме тому ми рекомендуємо його кожній дамі, яка бажає скористатися якісним та натуральним засобом для моделювання фігури.

Зараз виробник випускає 2 види косметичних кремів, що моделюють:

  • Антицелюлітний з олією апельсина. Крем робить шкіру більш пружною та удосконалює форму тіла у місцях появи целюліту. Рекомендований для корекції контурів тіла за наявності проблеми в'ялості шкіри.
  • Моделюючий крем проти розтяжок з екстрактом алое вера. Він стимулює синтез опорних волокон, посилює еластичність та пружність шкіри. Підходить для інтенсивного догляду за проблемними зонами, запобігання виникненню розтяжок та усуненню ранніх проявів розтягнення шкіри.

Купити натуральні моделюючі креми Prima безпосередньо від виробника можна в інтернет-магазині органічної косметики та товарів для здоров'я Enjee або в нашому фірмовому магазині в центрі Харкова.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися