+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що таке бальзам для губ і навіщо він потрібний?

Бальзами – головні косметичні засоби для догляду за губами. Залежно від призначення та складу вони можуть виконувати цілий комплекс завдань:

  • зволоження занадто сухих губ;
  • насичення шкіри потрібними поживними елементами;
  • захист губ від негативного впливу різних зовнішніх факторів.

Самі по собі ці засоби для догляду за обличчям є досить густим і в'язким кремом. Для зручності використання бальзами для губ дуже часто поміщають у невеликий тюбик, зовні дуже схожий на звичайну помаду.

У більшості випадків склад подібних доглядових засобів досить різноманітний і включає:

  • натуральні олії;
  • екстракти рослин;
  • різні вітаміни та мінерали;
  • бджолиний віск та інші корисні компоненти.

Натуральні бальзами для губ виконують дуже важливу функцію, вони захищають шкіру від прямих сонячних променів, низьких температур і вітру. Цей засіб допомагає зберегти достатню кількість вологи на поверхні губ і перешкоджає появі тріщин на шкірі.

Для посилення ефекту бальзаму рекомендується періодично проводити процедуру скрабування губ. Видалення омертвілих клітин епітелію робить шкіру більш гладкою і дозволяє краще вбирати поживні речовини, які присутні у складі бальзаму.

Натуральні бальзами для губ Enjee

Бальзами для губ Enjee є одними з кращих представників подібних доглядових засобів. Для виготовлення цієї натуральної косметики використовуються тільки природні компоненти – косметичні олії, вітаміни, допоміжні інгредієнти органічного походження. Саме тому в їхньому складі ви не зустрінете синтетичних барвників та ароматичних добавок, які можуть викликати алергічну реакцію.

Крім екологічності та безпеки для здоров'я бальзами для губ від згаданого українського виробника можуть похвалитися:

  • демократичним цінником;
  • комплексною дією на ніжну шкіру губ;
  • великим асортиментом засобів для повсякденного догляду за губами;
  • наявністю професійної лінійки доглядових засобів.

Косметичні бальзами для губ Enjee мають приємну та зовсім нежирну текстуру. Вони добре вбираються і не «ускладнюють» шкіру. Більш того, цей доглядовий засіб має накопичувальний ефект, зберігаючи здоровий вигляд шкіри протягом тривалого періоду після закінчення його застосування.

Абсолютно натуральний склад бальзамів дозволяє їх використовувати на регулярній основі, наносячи засіб за потребою. Також подібні косметичні бальзами можна використовувати безпосередньо перед нанесенням макіяжу, щоб надати губам бездоганного вигляду.

Купити бальзам для губ En`jee за ціною виробника з доставкою по Харкову, Києву, Дніпру, Полтаві та іншим містам України можна в нашому інтернет-магазині органічної косметики та фітопрепаратів.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися