+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Навіщо нам потрібний коензим Q10?

Коензим Q10 – жиророзчинний мікроелемент, який використовується нашим організмом для отримання енергії. Ця сполука синтезується в тілі людини і активно витрачається:

  • при формуванні аденозинтрифосфорної кислоти, найважливішого універсального джерела енергії для переважної більшості біохімічних процесів, що проходять в нашому організмі;
  • для створення захисного бар'єру та нівелювання згубного впливу вільних радикалів, які можуть порушити роботу як окремих клітин, так і сформованих з них тканин.

З віком кількість коензиму Q10 у нашому тілі істотно зменшується. Зниження концентрації цього засобу для серця та судин може негативно сказати на нашому здоров'ї і стати причиною розвитку серйозних захворювань.

Нестача коензиму Q10, яка дуже часто спостерігається у людей похилого віку, викликає:

  • порушення функціонування серця та судин;
  • збої у роботі головного мозку;
  • утворення злоякісних пухлин;
  • різні форми діабету.

На щастя, сьогодні заповнити нестачу коензиму Q10 досить просто. Для цього потрібно лише додати до свого раціону багаті цією сполукою продукти, або скористатися спеціалізованою БАД з високим вмістом мікроелемента, що розглядається.

Зміцнююча та омолоджуюча дія коензиму Q10

Головними споживачами цієї сполуки є м'язи та органи, що вимагають для свого функціонування великої кількості енергії.

Найбільша концентрація коензиму Q10 зафіксована в серцевій м'язовій тканині. Це пов'язано з тим, що згадана речовина не тільки має високу енергонасиченість, а й надає неоціненну допомогу в процесах відновлення нормального функціонування мітохондрій та усунення окислювального стресу в м'язах. Останній фактор відіграє важливу роль у підвищенні ефективності скорочення будь-якої м'язової тканини.

Крім цього, не варто забувати і про високі антиоксидантні властивості сполуки коензим Q10. Вільні радикали дуже негативно впливають на наш організм:

  • руйнують зовнішні оболонки клітин;
  • порушують їхню нормальну роботу;
  • значно скорочують термін життя клітин.

Таким чином, коензим Q10 та інші антиоксиданти є нашими вірними союзниками у боротьбі за здоров'я та красу. Подібні засоби для довголіття та активного способу життя суттєво уповільнюють процеси старіння всередині нашого організму.

Купити коензим Q10, а також багато інших товарів для краси та здоров'я з доставкою по Харкову, Києву, Одесі та іншим містам України можна в інтернет-магазині фітопрепаратів та натуральної косметики Enjee.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися