+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Барбадоська вишня – опис, склад та корисні властивості

Ацерола, вона ж барбадоська вишня – це рід рослин із сімейства Мальпігієві, що росте на просторах Південної Америки і культивується у багатьох регіонах із тропічним кліматом.

Зовні плоди пуерториканської черешні, як ще називають це вічнозелене дерево, дуже схожі на звичайну вишню. Однак, згідно з діючою класифікацією ацерола має з нею не так багато схожих ознак. Більше того, вона відноситься до іншого порядку рослин.

Плоди барбадоської вишні мають яскраво-червоне забарвлення та тонку шкірку з розділеною на часточки м’якоттю. Ягоди відносно невеликі та рідко коли досягають більше 2 см у діаметрі. На смак плоди ацероли схожі на малину з гіркувато-солодким присмаком.

Щодо корисних властивостей ацероли і дієтичних добавок на її основі, то їх список досить вражаючий і залежить від складу плодів пуерториканської черешні.

Цей екзотичний фрукт дуже багатий на необхідні нашому організму мікроелементи. Зокрема, барбадоська вишня містить:

  • Аскорбінову кислоту, яка позитивно впливає на стан імунної системи людини.
  • Ретинол, він же вітамін А. Необхідний для підтримки гостроти зору та профілактики різних захворювань зорових рецепторів.
  • Багато вітамінів групи B. Їхня дія здебільшого спрямована на покращення роботи нервової системи.
  • Калій, кальцій, фосфор та деякі інші мінерали. Позитивно впливають на серце, судини, волосся, нігті та кістки.

Завдяки такому поєднанню вітамінів і мікроелементів, плоди ацероли мають потужні антиоксидантні властивості. Вони допомагають нашому організму боротися зі згубним впливом вільних радикалів та прискорюють процеси синтезу власного колагену. Останній безпосередньо впливає на здоров’я та зовнішній вигляд нашої шкіри.

Рекомендації щодо застосування біодобавок Ацерола

На превеликий жаль, у нашому регіоні дістати барбадоську вишню досить складно. Саме тому замість свіжих або сушених ягід пуерториканської черешні жителі Харкова та інших міст України можуть скористатися натуральними БАД на її основі.

Додати до свого раціону дієтичну добавку Ацерола від відомого вітчизняного виробника органічної косметики та фітопрепаратів – компанії ТОВ «Красота та Здоров’я» варто:

  • громадянам, які регулярно піддаються високому фізичному та психоемоційному навантаженню;
  • кожному дорослому та дітям старше 12 років у період зростання поширення інфекційних та вірусних захворювань.

БАД, створений на основі плодів барбадоської вишні, можна використовувати в період реабілітації після тривалої хвороби, а також для профілактики окислювального стресу.

Утриматися від прийому такого фітопрепарату рекомендується:

  • дітям, які не досягли 12-річного віку;
  • жінкам у період вагітності та годування груддю;
  • громадянам з індивідуальною непереносимістю до компонентів біодобавки.

Купити дієтичну добавку Ацерола з підсолоджувачем ВітаВіт за ціною виробника з доставкою в Київ, Одесу, Дніпро або будь-яке інше місто України можна в онлайн-магазині натуральної косметики і товарів для здоров’я Enjee.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися