+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Як швидко вилікувати кашель у домашніх умовах?

Кашель – вроджений захисний механізм людини, основне завдання якого полягає в екстреному очищенні дихальних шляхів від різних речовин, здатних створити перешкоду для надходження повітря в легені.

Існує безліч причин спрацьовування подібного безумовного рефлексу, починаючи з потрапляння рідини або твердих частинок у гортань і трахею, закінчуючи порушенням роботи деяких внутрішніх органів та систем, наприклад, хворобі серця. Однак, частіше за все кашель виникає в результаті:

  • підвищення кількості хвороботворних мікроорганізмів на слизовій оболонці повітроносних шляхів;
  • ураження дихальної системи людини вірусом грипу або іншим інфекційним захворюванням;
  • розвитку запального процесу гортані, трахеї, бронхів чи легень через переохолодження.

При застуді кашель допомагає знизити концентрацію патогенів в органах дихання, а щоб підвищити ефективність цього захисного механізму та прискорити процес одужання можна скористатися відповідними ліками або дієтичними добавками.

Льодяники для горла, сиропи, таблетки з термопсисом, розчинні порошки, зігріваючі бальзами та інші аналогічні товари для здоров'я допоможуть швидко вилікувати кашель у домашніх умовах. Подібні фітопрепарати:

  • надаєть антибактеріальну та протизапальну дію;
  • сприяють переходу сухого кашлю у продуктивний вологий;
  • зменшують частоту і знижують тривалість нападів кашлю;
  • полегшують або повністю усувають біль і неприємні відчуття.

Крім усього іншого, натуральні засоби, що використовуються при кашлі і грипі, нерідко мають загальнозміцнюючі властивості. Таким чином, їх прийом дозволяє не тільки впоратися з конкретним симптомом застуди, а ще й підвищити захисні здібності організму в цілому.

Ефективні та недорогі засоби від кашлю

З причиною виникнення розглянутого явища більш-менш зрозуміло, як і з необхідністю придбання спеціалізованих дієтичних добавок і лікувально-профілактичних засобів, але все ще залишається відкритим питання про те, що добре допомагає від кашлю?

На сьогоднішній день найбільш ефективними, безпечними та доступними препаратами для покращення стану органів дихання при застуді вважаються:

  • Льодяники від кашлю з різними рослинними екстрактами, ефірними оліями, ментолом та вітаміном С. Дія таблеток для розсмоктування в першу чергу спрямована на боротьбу з неприємними відчуттями у горлі.
  • Гірчичний зігріваючий бальзам – універсальний засіб для полегшення симптомів ГРВІ, переохолодження та дискомфорту у м'язах. Склад позитивно впливає на легені та нижні дихальні шляхи.
  • Розчинні порошки від кашлю з термопсисом, шавлією та іншими екстрактами лікувальних рослин. Ці біодобавки діють комплексно, допомагаючи організму швидко впоратися із причиною патологічного стану.
  • Фітосиропи з коренем алтею, подорожником, плющем, солодкою мають ярко виражену відхаркувальну дію. Усі перелічені настої сприяють пом’якшенню кашлю і нормалізують функціонування дихальної системи.
  • Таблетки та спрей Синоферон від української компанії ТОВ «Красота та Здоров’я». Дієтичні добавки покращують стан слизових оболонок носової порожнини і дихальних шляхів, додатково зміцнюючи наш імунітет.
  • Таблетки з термопсисом будуть корисні при хворобах дихальних шляхів з мокротинням, що важко відокремлюється, а також у разі наявності нападів сухого виснажливого кашлю.
  • Таблетки з екстрактом шавлії зменшують запалення, надають протимікробну та протигрибкову дію. Гарний засіб для боротьби із запальними захворюваннями ротової порожнини і верхніх дихальних шляхів.

Придбати засоби від кашлю за низькою ціною з доставкою у Харків, Київ, Житомир, Львів, Вінницю, Одесу та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині товарів для краси і здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися