+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Плюси застосування беруш для сну та плавання

З кожним роком все більше людей приходять до думки про необхідність придбання спеціальних засобів для зниження шуму – беруш. Подібні аксесуари купують плавці, будівельники, військові, музиканти та інші громадяни, які хочуть відгородитись від сторонніх звуків під час навчання, роботи чи відходу до сну.

На перший погляд, корисні властивості вушних затичок абсолютно зрозумілі. Ці товари для комфорту та здоров'я:

  • запобігають розвитку приглухуватості;
  • знижують ризик отримання акустичної травми;
  • створюють сприятливі умови для сну та відпочинку.

Водонепроникні моделі беруш також захищають органи слуху від попадання вологи, яка здатна завдати безліч незручностей і спровокувати запалення зовнішнього вуха (отит).

Але перелік плюсів від використання затичок для вух не обмежується перерахованими раніше пунктами. Неочевидна користь від покупки беруш для сну полягає у збільшенні тривалості життя та підвищенні його якості.

Справа в тому, що значне «шумове забруднення», характерне практично всім великим містам, створює серйозне навантаження на організм. Насамперед страждає нервова система, але й іншим органам також дістається. Шум провокує вироблення надмірної кількості гормонів і чим довше вони циркулюють у кровоносній системі, тим швидше зношується наш організм, а ризик виникнення збоїв у його роботі значно зростає.

Користь від використання беруш

Чи можуть беруші нашкодити?

Беруші можуть стати справжнім порятунком для тих, хто погано засинає навіть за незначного рівня шуму, займається плаванням, працює в шумній обстановці або захоплюється «гучними» хобі. Але через те, що подібні товари для комфорту та здоров'я необхідно вставляти у вушний прохід, у простих громадян виникають питання щодо можливої шкоди від використання вушних затичок.

Дійсно, при неправильному використанні беруші можуть спровокувати:

  • Вушні інфекції. На поверхні затичок поступово накопичується пил, бактерії, вушна сірка і якщо їх не очищати та вчасно не змінювати, то значно зросте ризик розвитку запальних захворювань органів слуху.
  • Порушення мікроциркуляції крові. Зазвичай це відбувається при використанні вушних вкладишів не за розміром. Занадто великі затички тиснуть на стінки вуха та погіршують кровообіг.
  • Утворення пробок із вушної сірки. Частіше за все подібне явище спостерігається у користувачів, які не дотримуються базових правил гігієни і забувають видаляти надлишки сірки за допомогою спеціальних засобів для вух.

В цілому, при дотриманні рекомендацій щодо використання вушних затичок та підбору максимально комфортної для тривалого носіння моделі беруш, ці аксесуари принесуть лише користь.

Комфортний відпочинок з берушами

Відмовитися ж від застосування вкладишів для вух варто лише людям із травмами слухового апарату, за наявності алергії на матеріал, з якого виготовлені вушні затички, або у разі хронічного отиту.

Придбати беруші за вигідною ціною з доставкою у Київ, Одесу, Харків, Львів, Хмельницький та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися