+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що лікує паста-мазь Теймурова?

Паста Теймурова – натуральний косметичний засіб для догляду за тілом та ногами. Головне призначення цієї мазі полягає у зменшенні пітливості та усуненні неприємного запаху в області стоп, пахв та інших ділянок шкіри, схильних до гіпергідрозу.

Теймурова паста розроблялася як альтернатива звичайним аерозолям для ніг. Вона має антисептичну, дезінфікуючу, дезодоруючу та підсушуючу дію на шкіру. Завдяки великій кількості рослинних компонентів у своєму складі, мазь та спрей Теймурова:

  • допомагає прибрати почуття втоми та охолоджує шкіру стоп;
  • сприяє нормалізації обмінних процесів всередині шкірного покриву;
  • знижує пітливість та запобігає появі неприємного запаху, не порушуючи роботу потових залоз;
  • здійснює профілактику інфікування шкіри на ногах під час відвідування місць громадського користування (басейн, сауна, фітнес-центр).

Розглянутий засіб для догляду за ногами і тілом підходить для повсякденного використання. Універсальну пасту мазь Теймурова можна використовувати на будь-якій ділянці тіла (пахви, стопи та ін.). Що ж до спрею, то він розрахований насамперед на догляд за шкірою на ногах.

Склад та правила використання Теймурової пасти

Українська компанія ТОВ «Красота та Здоров’я» випускає 2 різновиди зазначеного доглядового засобу: пасту та спрей Теймурова. До складу мазі входять такі біологічно активні речовини:

  • Оксид цинку та ацетат свинцю – поглинають надмірну вологу та створюють несприятливі умови для розмноження бактерій.
  • Борна кислота та тетраборат натрію – виступають у ролі антисептиків та дезінфікуючих засобів для шкіри.
  • Розчин формальдегіду та гексаметилентетрамін – запобігають появі грибка стопи та надають дезодоруючу дію.
  • Саліцилова кислота – прибирає запалення та підсушує шкіру.
  • Олія перцевої м’яти – охолоджує шкіру та розширює судини.

Аерозоль для зменшення пітливості стоп містить борну і саліцилову кислоту, а також екстракт м’яти перцевої, евкаліпта та анісу. У цьому випадку ефірні олії відповідають за антибактеріальну, дезодоруючу та охолодну дію доглядового засобу.

Як правильно наносити мазь Теймурова та як користуватися спреєм для ніг Теймурова? Відповідаємо на ці запитання по черзі.

Пасту Теймурова наносять тонким шаром на зони, які схильні до підвищеного потовиділення і появи попрілостей. Не рекомендується використовувати на великих ділянках шкіри. Також необхідно уникати попадання в очі, на слизові оболонки та відкриті рани.

Що ж до аерозолю для ніг, то його слід наносити тільки на суху чисту шкіру стоп. Спрей розпорошується на ступні та міжпальцеві складки. Після нанесення потрібно трохи почекати, поки ноги висохнуть. Для профілактичних цілей рекомендується використовувати спрей 1 раз на день. У разі наявності проблеми підвищеної пітливості ніг, розпорошувати від 2-х до 4-х разів на добу.

Купити спрей та пасту Теймурова для зменшення пітливості стоп та пахв за низькою ціною з доставкою у Київ, Харків, Дніпро, Одесу, Рівне, Вінницю та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині органічної косметики та натуральних БАД.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися