+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Назальні спреї на основі водного розчину морської солі

Частіше за все закладеність носа виникає зовсім несподівано. Вона приносить безліч не дуже приємних відчуттів, а також серйозно ускладнює дихання. Крім того, при гострому риніті у носовій порожнині створюються сприятливі умови для розмноження різноманітних хвороботворних бактерій.

Саме тому, при перших ознаках закладеності носа лікарі рекомендують застосовувати спеціальні профілактичні засоби для носа. Зокрема, для цього можна використовувати назальні спреї на основі ізотонічного розчину морської солі Акваринол.

За допомогою такого доглядового засобу стає можливим:

  • провести механічне очищення слизової оболонки носа;
  • створити несприятливі умови для розмноження бактерій;
  • підвищити ефективність інших препаратів, які потребують місцевого застосування.

Розчинена у воді морська сіль позитивно діє на носову порожнину. Вона допомагає усунути причину запалення, покращує місцевий кровообіг, прискорює природну регенерацію тканин, а також зміцнює імунітет.

Для підвищення ефективності розглянутого засоба від застуди, до його складу можуть додаватися різні допоміжні біологічно активні компоненти. Наприклад, хлоргексидин, полоксамін та інші корисні речовини.

Основні різновиди назальних спреїв Акварінол

На сьогоднішній день вітчизняний виробник натуральних косметичних засобів та фітопрепаратів, компанія ТОВ «Красота та Здоров’я», готова запропонувати кожному бажаючому наступні різновиди товарів для здоров'я:

  • 2 назальний спрея Акварінол з хлоргексидином. 1 з них підходить для дітей віком від 6 років, а другий можна використовувати дорослим та дітям віком від 12 років.
  • Ізотонічні розчини очищеної морської солі у формі спрею. Також представлені 2 продуктами – назальним душем для дітей віком від 6 років та спреєм для дорослих і підлітків віком від 12 років.

Перша група засобів для догляду за носовою порожниною включає до свого складу хлоргексидин. Ця речовина є досить потужним антисептиком. Завдяки йому назальний спрей Акварінол із хлоргексидином добре справляється з нейтралізацією збудників вірусних інфекцій та шкідливих бактерій.

Крім цього, всі перелічені косметичні засоби для гігієнічного догляду за порожниною носа:

  • проводять м'яке механічне очищення слизової носа;
  • допомагають відновити прохідність дихальних шляхів;
  • прискорюють відновлення пошкоджених ділянок слизової оболонки;
  • перешкоджають проникненню хвороботворних бактерій та вірусів у слизову оболонку носа;
  • відновлюють природний рН-баланс назального секрету.

Купити назальний спрей Акваринол, а також багато інших товарів для краси та здоров'я з доставкою по Харкову, Дніпру, Полтаві та іншим містам України можна в нашому онлайн-магазині натуральної косметики та фітопрепаратів Enjee.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися