+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Призначення кліпси-дилататора

У медицині термін «дилататор» означає групу спеціалізованих інструментів, основне завдання яких полягає у розширенні звужених каналів (наприклад, носових проходів) шляхом розсування їх стінок за допомогою механічного впливу.

Медики користуються безліччю найрізноманітніших пристроїв подібного роду, але в цій статті йде мова про найбільш популярні серед звичайних громадян кліпси-дилататори.

Основне призначення цього товару для сну полягає:

  • у зменшенні хропіння як у чоловіків, так і у жінок;
  • в усуненні закладеності носа в нічний час доби;
  • у запобіганні короткочасних зупинок дихання уві сні.

Магнітні кліпси-дилататори є невеликими підковоподібними виробами з маленькими кульками рідкісноземельних магнітів на кінцях. Завдяки своїй конструкції, такий пристрій легко розміщуються всередині носових ходів, розширюючи та помітно збільшуючи їхню повітряну проходимість.

Важлива роль відводиться і природним магнітам на кінчиках кліпси-дилататора. Вони створюють магнітне поле, яке стимулює місцевий кровообіг і нервові закінчення носа. Локальна дія на нерви змушує м'язи гортані підтягнутися, тим самим запобігаючи провисанню неба в ротовій порожнині.

Спільна дія магнітів та механічного розширювача дає можливість:

  • нормалізувати потік крові в носових пазухах;
  • усунути набряки та закладеність носа;
  • прибрати причину гострих запальних процесів.

Останній пункт робить магнітну кліпсу від хропіння особливо корисною для людей, які страждають на хронічний риніт, гайморит або нежить, який є результатом алергічної реакції організму на певний зовнішній подразник.

Особливості та спосіб застосування кліпс-дилататорів Enjee

Носові дилататори Enjee є одними з кращих товарів подібного виду. Вони виготовляються із гіпоалергенного матеріалу – медичного силікону. Лінійні розміри магнітної кліпси досить малі і не створюють додаткових перешкод при диханні, а єдиний універсальний розмір дає можливість використовувати пристрій переважній більшості громадян. Для зручності зберігання кліпси-дилататори Enjee поставляються разом із спеціальним контейнером діаметром 3,5 см.

Ключовими особливостями розглянутих товарів для комфорту та здоров'я є:

  • зручність фіксації на підставі носової перегородки;
  • комфортне та делікатне розміщення всередині носових проходів;
  • ефективне розширення основних повітряних каналів у носі;
  • суттєве збільшення об'єму кисню, що вдихається;
  • повне або часткове усунення шуму під час вдиху.

Використовувати носовий дилататор дуже просто. Для цього потрібно перед відходом до сну вставити магнітну кліпсу в носові ходи та зафіксувати її на підставі носової перегородки. Після цього вам залишиться лише трохи притиснути крила носа, щоб перевірити, чи надійно закріплений пристрій проти хропіння.

Вранці підковоподібну кліпсу необхідно витягти з носових проходів, промити в теплій воді, після чого скласти в спеціальний контейнер-сховище до наступного відходу до сну.

Купити кліпсу-дилататор від хропіння, беруші, маску для сну, а також багато інших товарів для краси і здоров'я з доставкою по всій Україні можна у нашому інтернет-магазині.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися