+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що являє собою рослина Гінкго Білоба?

Гінкго – унікальний представник рослинного світу. Висота окремих представників цих реліктових дерев сягає 40 метрів, а обхват стовбура – 4 метри.

Різні види гінкгових дерев з характерним дволопасним віялоподібним листям існували на нашій планеті протягом десятків (а за деякими даними і сотень) мільйонів років і росли на величезних територіях.

До наших днів зберігся лише один вид цієї реліктової рослини – Гінкго дволопасний. У дикій природі він зустрічається лише у кількох східних провінціях сучасного Китаю. Однак його одомашнені різновиди можна виявити в міських парках та присадибних ділянках по всьому світу.

Крім естетичної краси Гінкго Білоба використовується і в лікувальній практиці. У трактатах з традиційної китайської медицини, що дійшли до наших днів, є згадки про застосування екстракту листя Гінкго в медичних цілях.

У Європі та інших західних країнах корисні властивості цієї рослини були гідно оцінені тільки в другій половині ХХ століття. Саме тоді один із німецьких підприємців вперше налагодив випуск дієтичної добавки з віялоподібного листя Гінкго.

Дія Гінкго Білоба на організм

Дослідження впливу екстракту з листя Гінкго на організм людини почалося не так давно. Однак сучасні технологія та тисячолітній досвід його використання дозволив точно визначити низку позитивних ефектів від використання вітамінів і добавок Гінкго Білоба.

Активні компоненти, що містяться в листі цієї реліктової рослини сприяють:

  • покращенню мозкового кровообігу;
  • прискоренню доставки глюкози в мозок та утилізації продуктів її розпаду;
  • зниженню рівня окислювального стресу;
  • запобіганню пошкодження мозкових клітин;
  • покращенню пам'яті та концентрації уваги;
  • усуненню запаморочення та почуття тривоги;
  • послабленню головного болю.

Також БАД з листя Гінкго Білоба пригнічують дію тромбоцитів в судинах головного мозку. Це дозволяє запобігти утворенню тромбів та знизити ризик виникнення інсультів.

Дієтичні добавки Гінкго Білоба Enjee та ОСОКОР рекомендована до застосування:

  • у комплексі заходів щодо запобігання віковим змінам судин у корі головного мозку;
  • в якості допоміжного відновлювального засобу після перенесення струсів, травм голови або інсульту;
  • у вигляді профілактичного препарату при виникненні шуму у вухах та запамороченнях;
  • при суттєвій психоемоційній напрузі, яка викликана регулярними стресами, підготовкою до важливих зустрічей, іспитів тощо.

Придбати натуральну дієтичну добавку Гінкго Білоба ОСОКОР або Enjee з доставкою у Харків, Київ, Одесу та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині натуральної косметики і товарів для здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися