+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Дитячі беруші – навіщо вони потрібні і чим корисні?

Чи знаєте ви, що діти чують краще за дорослих? Справа в тому, що вуха малюків знаходяться в стадії формування та вловлюють більш широкий спектр звукових коливань. Крім цього, через фізіологічні особливості відстань між різними відділами слухового апарату у дітей помітно менша, що також сприяє збільшенню гостроти слуху.

Таким чином, дитина добре чує навіть тихі звуки, а звичайний шум для неї стає ще голоснішим. У цьому є свої плюси і пов'язані з ними мінуси. Гострий слух корисний для дітей, але водночас він робить їх більш вразливими до шумового забруднення, заважаючи нормально спати і вчитися.

Виходом із цієї ситуації можуть стати спеціальні беруші для дітей. Вони зменшують рівень шуму до безпечного для дитячого слуху значення та захищають дитину від акустичних травм. Ці невеликі, але дуже корисні аксесуари:

  • стануть у нагоді при відвідуванні концертів, спортивних змагань та інших галасливих заходів;
  • допоможуть дитині швидше засинати, міцно спати і не відволікатися на сторонні звуки під час навчання;
  • запобігають появі дискомфорту та больових відчуттів при перепадах тиску в літаку.

Крім цього дитячі беруші здатні заблокувати доступ води до вух, що значно знижує ризик розвитку запальних захворювань органів слуху (отитів). Звичайні вушні вкладиші можна використовувати для походу в душ, а спеціальні водонепроникні затички відмінно підходять для плавання, дайвінгу, відвідування аквапарку.

З урахуванням всього сказаного раніше, у сучасному світі беруші для дітей – «must have» для кожного, хто дбає про здоров'я своєї дитини. Важливо лише вибрати підходящі вушні вкладиші, які поєднують у собі надійний захист і зручність у використанні. Дитячі беруші MACK'S є одним із таких варіантів. Вони добре приглушають звуки, комфортні, безпечні та підходять для повсякденного використання.

Дитячі беруші для плавання MACK'S Pillow Soft

Які беруші більше підходять для дітей?

При виборі дитячих затичок для вух необхідно враховувати кілька важливих вимог і особливостей. Головний критерій – розмір. Слухові проходи дитини коротші та вужчі, ніж у дорослого. Занадто великі вкладиші будуть тиснути на стінки вуха і завдавати безліч незручностей малюкові. Саме тому беруші для дітей мають бути дещо меншими за дорослі аналоги.

Що стосується матеріалу виготовлення вушних затичок, то намагайтеся віддавати перевагу виробам із силікону та спіненого пінопропілену. Якщо вам потрібні дитячі беруші для плавання або універсальні вкладки на всі випадки життя, рекомендуємо звернути увагу на модель Pillow Soft від відомого американського бренду MACK'S. Ці силіконові беруші:

  • надійно захищають вуха від попадання вологи і знижують рівень шуму на 22 дБ;
  • максимально безпечні, оскільки не вставляються у вушний канал;
  • мають універсальний розмір, не вимагають додаткового припасування і підходять дітям від 6 років;
  • зручні у використанні, довговічні та легко миються після кожного застосування.

Згадані вушні вкладиші виглядають як невеликі м'які подушечки, що і відображено в їхній назві. Безпосередньо перед використанням затички Pillow Soft скочують в кульку, поміщають в основі слухового каналу і вирівнюють.

Підлітки старше 12 років можуть також скористатися берушами MACK`S Slim Fit Safe Sound Junior із гіпоалергенного спіненого пінопропілену. Вони не надто великі, легко розміщуються у вузьких слухових проходах дитини і забезпечують захист від шуму гучністю до 29 дБ.

Дитячі беруші для комфортного сну MACK`S Slim Fit Safe Sound Junior

Беруші для сну Slim Fit Safe Sound Junior виконані у фіолетовому кольорі, відрізняються новаторством та високим ступенем комфорту. Доступні для придбання в упаковках з 1, 2, 7, 10 та 100 пар вкладишів усередині. До речі, купуючи набір із 7 пар вушних затичок даної моделі ви отримаєте приємний бонус – стильний контейнер-брелок для зберігання беруш.

Купити беруші для дітей MACK`S за доступною ціною з доставкою в Харків, Київ, Одесу, Львів, Вінницю, Житомир та інші міста України можна у нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися