+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що таке протеїнові коктейлі?

У сучасному світі протеїнові коктейлі та інші різновиди спортивного харчування користуються неабиякою популярністю, причому не тільки у спортсменів, а й у простих громадян.

Згаданий продукт є ретельно відібраним багатокомпонентним складом, основний якого є білок, що добре розчиняється у воді. Останній може бути отриманий із молочної сироватки, яєчного білка або сої.

Протеїнові коктейлі мають дуже низьку калорійність, а значить при попаданні в наше тіло легко переробляється організмом і не відкладається в жир. Звичайно, за винятком тих випадків, коли цей продукт вживається в надмірних кількостях, тобто більше 3 разів на добу.

Клінічні випробування показали, що помірний прийом розглянутих товарів для спортсменів:

  • знижує апетит за рахунок більш тривалого періоду розщеплення;
  • дозволяє прискорити перебіг обмінних процесів у тілі людини;
  • допомагає позбутися зайвої ваги шляхом включення механізмів активного спалювання жирів;
  • бере участь у боротьбі із зовнішніми проявами целюліту та причинами його виникнення;
  • надає можливість сформувати гарний рельєф м'язів, забезпечуючи їх необхідним будівельним матеріалом;
  • додає нам бадьорості на весь день і заряджає організм енергією.

Максимальна ефективність протеїнових коктейлів досягається у зв'язці з інтенсивними фізичними навантаженнями. При такому поєднанні напій дає можливість сформувати м'язовий рельєф і скинути зайві кілограми за відносно короткий термін.

Переваги та рекомендації щодо застосування

На відміну від звичайної їжі з високим вмістом білка, протеїнові коктейлі мають безліч переваг. Зокрема, такі дієтичні добавки:

  • здатні замінити повноцінний прийом їжі;
  • можна вживати відразу після пробудження для отримання заряду бадьорості;
  • готуються швидко та просто, на відміну від переважної більшості інших страв;
  • допомагають прискорити процес скидання зайвої ваги та збільшують ефективність БАД для схуднення.

Рекомендації щодо застосування коктейлів з високим вмістом протеїнів можуть відрізнятися, залежно від поставленої вами мети та інтенсивності навантажень.

Якщо ви хочете скинути кілька кілограмів, то напій варто пити з самого ранку разом із пшеничним хлібом. Ідеальний час прийому коктейлю – через 30 хвилин після пробудження. У напій можна додати шматочки свіжих фруктів або свіжовичавлений сік.

Плануєте активно займатися фізичними вправами? В цьому випадку протеїновий коктейль слід пити через 2-3 години після тренування, оскільки саме в цей час відбувається інтенсивне зростання м'язової тканини.

Однак, якщо ви займаєтеся фізичними вправами понад 3 години, то напій з високим вмістом протеїнів варто вживати безпосередньо під час тренування для відновлення енергетичних запасів організму.

Купити протеїнові коктейлі POWERFOOD з доставкою до Києва, Львова, Дніпра та інших міст України можна в нашому інтернет-магазині натуральної косметики і товарів для здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися