+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Чому наша шкіра потребує захисту від сонячних променів?

Далеко не завжди яскраве літнє сонце корисне для нашого організму. У теплий сезон надмірне перебування під сонячним промінням загрожує нам багатьма неприємностями:

  • почервоніння шкірного покриву;
  • появою пігментних плям на обличчі та тілі;
  • отриманням опіків з подальшим відмиранням верхнього шару шкіри.

Більш того, у деяких випадках ми навіть не в змозі відразу помітити негативний вплив сонячного випромінювання на шкірний покрив. Ось, наприклад, процес фотостаріння. Він розвивається у нижніх шарах епітелію і проявляється повільно, але невідворотно.

Зберегти природну красу шкіри та знизити до мінімуму негативний вплив сонячних променів можуть допомогти лише спеціальні засоби для захисту від сонця. У їхньому складі є особливі речовини, які перешкоджають проникненню шкідливого для нас випромінювання в глибинні шари шкіри.

Небезпека випромінювання UVA

Найнебезпечнішими для нас є ультрафіолетові промені в спектрі UVA. Вони легко проникають крізь хмари, скло та шкіру людини. UVA промені впливають на нас цілий рік, але в теплий сезон їхній вплив найбільш помітний. Просто тому, що влітку ми носимо максимально відкриті вбрання із тонкої тканини, яка не є перешкодою для УФ-випромінювання.

При попаданні на шкіру UVA промені створюють сприятливі умови для утворення вільних радикалів. Власне, саме вони і є головними винуватцями:

  • Фотостаріння шкіри. Зміна орієнтації волокон колагену та еластину призводить до втрати пружності та появи зморшок.
  • Розвиток підвищеної чутливості до сонячних променів, що проявляється у вигляді почервоніння, сверблячки або сонячного дерматиту.
  • Утворення пігментних плям на шкірі. Яскравим прикладом цього служать звичайні веснянки.
  • Розвитку онкологічних захворювань шкірного покриву (зокрема, раку шкіри).

Щоб не допустити такого розвитку подій, косметологи рекомендують використовувати SPF засоби влітку та натуральну косметику із сонцезахисним ефектом в інші пори року.

Які сонцезахисні засоби здатні захистити нашу шкіру?

Сьогодні на вітчизняному ринку сонцезахисних кремів, емульсій та іншої косметики з ефектом захисту від ультрафіолету представлена величезна кількість найрізноманітніших косметичних засобів подібного типу.

Однак, серед усього наявного різноманіття окремої згадки заслуговує сонцезахисна косметика L`abbronzato від українського виробника БАД та натуральних доглядових засобів – компанії ТОВ «Красота та Здоров’я».

На сьогоднішній день в асортименті цієї фірми присутні:

  • бальзами для губ із SPF-захистом;
  • відновлюючі креми після засмаги;
  • масло-спреї для закріплення засмаги;
  • молочко-спреї для нанесення після сонячних ванн;
  • дорослі та дитячі емульсії для захисту від сонця.

Всі перелічені косметичні засоби можуть похвалитися натуральним складом та абсолютною безпекою для здоров'я.

Купити сонцезахисну косметику L`abbronzato за низькою ціною та з доставкою по Києву, Харкові, Одесі, Дніпру та іншим містам України можна в нашому інтернет-магазині.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися