+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Натуральні репеленти Киш-Комар

Наближається літня пора, а разом з нею довгоочікувана відпустка, прогулянки на свіжому повітрі та регулярні виїзди на природу. Але разом з цим нас чекають підступні комахи, чий настирливий писк і неприємні укуси здатні зіпсувати враження від пікніка. Щоб не допустити подібного розвитку подій, варто прихопити ефективний засіб від комарів.

Але які якості повинні бути притаманні репеленту, який надійно захищає від комариних укусів? Якісний та ефективний засіб від комарів:

  • має безпечний склад;
  • не викликає алергію у дорослих і дітей;
  • захищає від комариних укусів протягом кількох годин.

Усіма перерахованими якостями володіють натуральні репеленти для дітей та дорослих Киш-Комар від вітчизняного виробника БАД та натуральної косметики – компанії ТОВ «Красота та Здоров’я».

Основними діючими речовинами подібних засобів від комарів є різні рослинні компоненти. Наприклад, у складі спреїв і аерозолів Киш-Комар присутні натуральні олії макадамії, льону та інші екстракти рослин, які відлякують комарів та деякі інші види комах.

Форма випуску засобів від комах Киш-Комар

Серія натуральних репелентів Киш-Комар включає до свого складу багато різноманітних захисних засобів від укусів комах. У лінійці бренду є:

  • аерозолі та спреї проти москітів;
  • силіконові браслети-репеленти;
  • кліпси-репеленти з олією цитронели;
  • стильні ароматизовані наклейки на одяг;
  • крем, спрей і бальзам після укусів комарів.

Перший різновид протикомариних засобів наноситься прямо на шкіру. Для цього потрібно просто розпорошити діючу речовину на відкриті ділянки шкірного покриву з відстані 15-20 см. Аерозолі забезпечують захист від комарів протягом 3 годин.

Якщо ж у вас немає бажання наносити репелент на шкіру, тоді вам стане у нагоді зручний силіконовий браслет Киш-Комар. Всередині браслета знаходиться капсула з ефірним маслом цитронели. Ця речовина використовується в ароматерапії і є природним репелентом. Інтенсивність випаровування олії в браслеті можна регулювати за допомогою відкриття додаткових отворів капсули з діючою речовиною.

Кліпси-репеленти – ємності з відлякуючим комарів засобом зі спеціальними кріпленнями для встановлення на решітки повітроводів у салоні автомобіля або будь-які інші аналогічні конструкції.

Ароматичні наклейки на одяг Киш-Комар виготовлені з нетканого матеріалу та просочуються маслами:

  • цитронели;
  • піретрума;
  • евкаліпта;
  • кориці.

Подібний склад ефективно відганяє комарів протягом 72 годин з моменту розпакування наклейки-репеленту. Ці засоби для захисту від комах підходять для дітей старше 6 місяців. Просто прикріпіть наклейку на дитячий візок або одяг і комарі не потурбують вашого малюка.

Підступні комахи підстерігли вас, коли ви не були до цього готові? Тоді на допомогу прийде бальзам, крем або спрей після укусів комарів Киш-Комар. Вони нейтралізують дію комариної слини, приберуть набряк та усунуть відчуття печіння на шкірі.

Купити репеленти Киш-Комар за ціною виробника з доставкою по Києву, Одесі, Харкову та іншим містам України можна в нашому інтернет-магазині натуральної косметики і фітопрепаратів.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися