+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Натуральні засоби для захисту від комарів

З настанням літнього сезону, багато хто прагне якомога більше часу проводити на природі, відпочиваючи від міської метушні та насолоджуючись красою навколишніх пейзажів.

Однак, вирушаючи на прогулянку, не варто забувати про одну маленьку, в буквальному значенні цього слова, проблему – комарів. Незважаючи на свої скромні розміри, ці комахи можуть легко зіпсувати прекрасний настрій своїм неприємним писком і численними укусами на тілі.

Саме тому вирушаючи на прогулянку або виїжджаючи на природу в теплу пору року, обов'язково потрібно взяти з собою природний репелент з олією цитронели або аналогічним рослинним засобом проти комарів.

Бажано, щоб вибраний вами репелент відповідав наступним вимогам:

  • мав у своєму складі натуральні компоненти;
  • не викликав алергічну реакцію у вас та вашої дитини;
  • ефективно захищав вас від комарів протягом кількох годин.

Відсутність у складі відлякуючих засобів різних синтетичних компонентів (наприклад, діетилтолуаміду) робить репелент більш безпечним для здоров'я людини.

Купивши відповідний репелент обов'язково перевірте, чи немає у вас чи вашого малюка підвищеної чутливості до діючих компонентів спрею або аерозолю-репеленту. Для цього достатньо нанести засіб на невелику ділянку шкіри та почекати деякий час. Якщо розрадтування немає – репелентом можна користуватися.

Не менш важлива і ефективність обраного складу для відлякування комарів. Якісний репелент аерозольного типу з високою концентрацією ефірних масел цитронели, гвоздики, евкаліпта та інших рослин з репелентними властивостями, здатний захистити вас і вашу дитину від укусів комарів протягом 3 годин.

Лінійка природних репелентів Киш-Комар

Репеленти Киш-Комар від українського виробника органічної косметики та фітопрепаратів, компаніі ТОВ «Красота та Здоров’я» – це абсолютно безпечні та вкрай ефективні засоби для боротьби з комахами.

На сьогоднішній день в асортименті продукції фірми присутня велика кількість різноманітних природних репелентів:

  • стильні силіконові браслети, що відлякують комах;
  • спеціальні кліпси з маслом цитронели;
  • ароматизовані наклейки на одяг;
  • спреї та аерозолі проти комарів;
  • бальзами після укусів комарів.

Зручні і практичні фігурні браслети-репеленти Киш-Комар не тільки чудово справляються із завданням з відлякування настирливих комах, але й можуть похвалитися стильним зовнішнім виглядом. Серед доступних варіантів є моделі з фігурками кажана, жаби і ящірки, а також браслети, що світяться.

Кліпси-репеленти Киш-Комар крім рослинного екстракту цитронели містять у своєму складі не менш ефективний природний засіб для відлякування комарів, а саме ефірну олію евкаліпту. Біологічно активні речовини продукту поступово випаровуються і відлякують комах комах протягом 300 годин. Кліпси підходять для використання як у замкнутих приміщеннях, так і на свіжому повітрі.

Ароматні наклейки-репеленти дуже зручні у повсякденному використанні. Наклейки на одяг Киш-Комар:

  • абсолютно нетоксичні;
  • мають слабко виражений аромат ефірної олії;
  • можуть бути рекомендовані для дітей віком від 6 місяців.

Що ж стосується спреїв та аерозолів Киш-Комар, то їхня дія заснована на природних властивостях спеціального репеленту Drago-Repel-X. Останній створюється з цілого комплексу ароматичних і жирних олій, які мають вкрай неприємний для комарів запах.

Ну а якщо вас все ж таки вкусив комар, то на допомогу прийде спеціальний роликовий бальзам Киш-Комар. Він швидко зніме свербіж, роздратування та запалення у місці укусу.

Купити природні репеленти Киш-Комар з доставкою по всій Україні можна в онлайн-магазині натуральної косметики та фітопрепаратів Enjee, або в нашому фірмовому магазині у Харкові.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися