+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Браслет-репелент – що це і як він працює?

Браслет від комарів – це сучасний, стильний, практичний, недорогий і зручний у використанні аксесуар для відпочинку на свіжому повітрі, який надійно вбереже вас і вашу дитину від укусів комарів.

Подібний репелент з’явився на ринку антимоскітних засобів відносно недавно, але стрімко набирає популярність серед простих громадян.

Що ж собою являє звичайний браслет від комарів? Це доволі вузький ремінець, він може бути виконаний з силікону, пластика або тканини, зі спеціальним відсіком або виїмкою для капсули-репелента. Всередині останньої знаходиться натуральний засіб для відлякування комах – різні ефірні масла і рослинні екстракти з неприємним для комарів запахом.

У якості природного репеленту в антимоскітних браслетах частіше за все застосовується масло цитронелли. Його приємний трав’янисто-лимонний аромат дуже не подобається комахам і вони вважають за краще не наближатися до джерела такого запаху.

Іноді для посилення ефекту екстракт цитронелли змішують з деякими іншими натуральними засобами від комарів. Зокрема для цих цілей можуть використовувати:

  • Масло евкаліпта з терпким хвойним ароматом. Здатне утримувати набридливих комах на відстані.
  • Ефірна олія полину з досить інтенсивним і трохи гіркуватим ароматом. Крім відлякування комарів також вкрай позитивно впливає на наш психоемоційний стан.
  • Камфора. Ця речовина, здебільшого рослинного походження, добре справляється із завданням відлякування комах. Крім цього вона при нанесенні на місце укусу вона допомагає позбутися від свербіння і набряку.

Термін дії різних представників розглянутих натуральних репелентів може серйозно відрізнятися один від одного. Наприклад, найбільш довгограючими вважаються антимоскітні браслети Киш-Комар від вітчизняного виробника органічної косметики та фітопрепаратів – компанії Краса і Здоров’я. Подібні вироби здатні забезпечити належний захист від комарів до 300 годин.

Переваги та правила використання браслетів від комарів

Браслети-репеленти з маслом цитронелли всередині можуть похвалитися досить значним списком переваг. Зокрема, подібні засоби для боротьби з комарами:

  • Безпечні для здоров’я. Ремінці вироби виконуються з гіпоалергенних матеріалів, а рослинні компоненти дуже рідко викликають алергічну реакцію.
  • Екологічність браслета. Натуральні рослинні екстракти з високими репеллентних властивостями не забруднюють навколишнє середовище шкідливими випарами і небезпечними продуктами розпаду.
  • Універсальність в застосуванні. Стандартне виріб можна закріпити на руці, нозі, обідку дитячої коляски, прикріпити на лямку рюкзака або повісити на ремінь.
  • Простота експлуатації. Досить відкрити отвори для випаровування ефірного масла, одягнути браслет-репелент і продовжувати насолоджуватися відпочинком на природі.
  • Значний термін служби подібного натурального засобу для відлякування комарів. Як говорилося раніше, вироби від ТМ Киш-Комар захищатимуть вас від комариних укусів протягом 300 годин.

До всього перерахованого також можна додати відносно невисокий цінник на антимоскітні браслети. Частіш за все вони коштують приблизно стільки ж, скільки і звичайний аерозоль-репелент.

Для досягнення максимальної ефективності в відлякуванні комах, слід дотримуватися кількох простих правил використання таких засобів від комарів:

  • Зберігати браслет далеко від будь-яких джерел вогню в герметичному пакеті або боксі, щоб уникнути інтенсивного випаровування ефірного масла.
  • Уважно стежити за терміном придатності виробу. Не рекомендується використовувати зіпсовані репеленти.
  • У разі появи алергічної реакції на будь-які компоненти продукту, негайно припинити його використання.
  • При великому скупченні комах допускається застосування відразу двох браслетів-репелентів. Один з них варто надіти на руку, а другий – на ногу.

Купувати браслети-репеленти від комарів треба лише у вартих довіри виробників натуральної косметики і фітопрепаратів, а безпосередньо перед початком використання завжди читати інструкцію.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися