+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Чому важливо користуватися сонцезахисним кремом?

З настанням літа хочеться якомога більше часу проводити на вулиці, насолоджуючись теплою погодою та сонячним світлом. І це абсолютно правильно, прогулянки, відпочинок на пляжі та інші розваги на сонці дуже позитивно впливають на наш організм:

  • стимулюють вироблення вітаміну D;
  • допомагають впоратися з деякими шкірними недугами;
  • здійснюють профілактику захворювань кісток та суглобів;
  • знижують ризик розвитку атеросклерозу серцевих артерій;
  • покращують настрій та заряджають енергією.

Але яскраве літнє сонечко підступне. Варто лише перестати стежити за часом і забути нанести відповідний засіб для захисту від сонця, як надмірна кількість ультрафіолету починає пересушувати шкіру і на ній з'являються легкі опіки. Саме тому так важливо користуватися сонцезахисним кремом або спреєм-емульсією.

Косметика з високим SPF допомагає зменшити кількість ультрафіолетового випромінювання, що потрапляє на шкіру, частково відображаючи і поглинаючи його. Найбільш ефективні представники подібних доглядових засобів також містять у своєму складі різноманітні рослинні та мінеральні компоненти. Ці допоміжні інгредієнти природного походження:

  • зволожують шкіру та насичують її поживними речовинами;
  • підвищують стійкість шкірного покриву до сонячних променів;
  • прискорюють відновлення клітин епітелію після перебування на сонці.

А ще якісна та натуральна сонцезахисна косметика здатна створити максимально безпечні умови для отримання рівної засмаги і набуття красивого бронзового відтінку шкіри.

Сонцезахисна косметика для безпечної засмаги

Органічна сонцезахисна косметика L`abbronzato

За співвідношенням ціна-якість одними з кращих представників органічної косметики для захисту від сонця вважаються продукти української компанії ТОВ «Красота та Здоров’я».

Лінійка сонцезахисної косметики L`abbronzato включає кілька товарів для догляду за шкірою:

  • емульсії у формі спрею з різним SPF;
  • олію-спрей для закріплення засмаги;
  • молочко-спрей після засмаги;
  • відновлюючий крем після засмаги;
  • бальзам для губ із SPF-захистом.

Емульсії L`abbronzato є ефективними, безпечними та водостійкими засобами для захисту від сонця. Особлива формула спрею дозволяє йому блокувати частину ультрафіолетового випромінювання, а легка текстура забезпечує швидке та комфортне нанесення.

Крім УФ-фільтрів у складі аналізованих емульсій-спреїв присутні екстракти амі, пастернаку, ряски, органічна мідь та цинк, отримані з інших рослинних компонентів. Ці біологічно активні речовини додатково зволожують шкіру та захищають її від пересихання.

Згадані SPF засоби доступні для придбання у 4 варіантах:

  • SPF-20 підходить тим, хто добре засмагає і практично ніколи не обгорає на сонці;
  • SPF-30 стане в нагоді власникам світлої шкіри, яка має середні схильності до засмаги та іноді обгорає;
  • SPF-50 забезпечує високий захист від ультрафіолету за наявності дуже світлого і чутливого шкірного покриву;
  • SPF-55 – кращий варіант для дітей, які проводять багато часу під прямим сонячним промінням.

Щоб закріпити засмагу на смаглявій шкірі можна скористатися олією-спреєм L`abbronzato. Спеціально підібрана суміш рослинних олій зволожує, живить, захищає шкірний покрив від пересихання та опіків.

Сонцезахисні емульсії, олія та молочко спрей L`abbronzato

По завершенню прийняття сонячних ванн виробник рекомендує скористатися одним із двох засобів після засмаги. Молочко-спрей заспокоює, пом'якшує та охолоджує шкіру, допомагаючи їй швидко відновитися після перебування на сонці. Що ж до крему, то він зволожує і живить клітини епітелію, підвищує їх регенераційні здібності та надає шкірі сяючого вигляду.

Останній з представлених продуктів – бальзам для губ L`abbronzato. Як можна зрозуміти із назви самого товару, він призначений для догляду за шкірою на губах. Бальзам зволожує та запобігає пересиханню шкірного покриву під впливом ультрафіолету, вітру та холоду.

Купити сонцезахисну косметику L`abbronzato за ціною виробника з доставкою у Харків, Дніпро, Одесу, Вінницю, Київ, Рівне та інші міста України можна у нашому онлайн-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися