+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Чим гарна натуральна косметика?

На прилавках аптек і спеціалізованих магазинів, а також в електронних каталогах вітчизняних інтернет-ресурсів представлена величезна кількість косметичних засобів для догляду за волоссям і тілом. Однак більшість подібних шампунів, гелів, масок і бальзамів містять у своєму складі різні синтетичні добавки у вигляді сульфатів, парабенів, силіконів, штучних барвників і ароматизаторів.

Ці речовини мають тенденцію накопичуватися в тілі людини. При короткочасному використанні сироваток, кремів, тоніків, скрабів та інших косметичних засобів вони не шкодять нашому організму. Але тривале застосування подібної косметики для догляду за тілом і волоссям загрожує тими чи іншими проблемами зі здоров'ям.

Саме тому сьогодні все більше громадян віддає перевагу натуральним засобам по догляду за шкірою та волоссям, які не містять у своєму складі надмірно агресивних поверхнево-активних речовин та шкідливих добавок.

Сфера застосування органічної косметики

Кількість відомих рослин просто величезна. Протягом усієї історії людства трави завжди відігравали дуже важливу роль. Деякі з них використовувалися як спеції, інші приймалися як ліки, а з третіх робили різні засоби для догляду за обличчям і тілом.

Сьогодні виробники натуральної косметики активно використовують зібраний протягом багатьох століть досвід та створюють по-справжньому природну косметику.

За допомогою різних гелів, кремів, скрабів, масок та багатьох інших косметичних засобів на основі рослинних компонентів стає можливим здійснити якісний та безпечний догляд практично за будь-якою ділянкою тіла.

Натуральна косметика допоможе вам у найкоротші терміни:

  • відновити природний блиск та шовковистість волосся;
  • покращити стан шкіри обличчя;
  • усунути причину грибка та підвищеного потовиділення ніг;
  • відновити природну пружність шкіри рук;
  • змоделювати контури та здійснити повноцінний догляд за тілом.

Ще однією незаперечною перевагою органічних засобів догляду за руками і всім тілом є їх ціна. Коштують вони приблизно стільки ж, скільки і звичайні доглядові засоби. До речі, в деяких випадках цінник на продукцію вітчизняних брендів помітно нижчий від розрекламованих товарів для краси та здоров'я, а за якістю виготовлення вона анітрохи не поступається своїм закордонним аналогам.

Натуральні косметичні засоби від виробника

В Україні існує чимало фірм, які займаються виготовленням косметики із рослинних інгредієнтів. Одним із найбільших та найвідоміших українських виробників органічної косметики та натуральних БАД є компанія ТОВ «Красота та Здоров’я». Продукція цієї фірми може похвалитися:

  • Натуральним складом. Усі товари від згаданого вітчизняного виробника створюються на основі природних інгредієнтів рослинного та мінерального походження.
  • М'якою дією. Збалансований склад рослинних компонентів дозволяє забезпечити м'яку очищувальну та відновлюючу дію на волосся і шкіру.
  • Високою ефективністю. Правильно підібраний набір активних компонентів доповнює один одного та надає комплексну дію на організм, сприяючи покращенню внутрішньої структури шкіри та локонів.
  • Прийнятним цінником. Натуральні гелі для душу, шампуні, аерозолі для ніг та інші товари від компанії ТОВ «Красота та Здоров’я» не містять рідкісних та важкодоступних компонентів, виробляються в Україні та реалізується безпосередньо від виробника. Саме тому ціна на них дуже демократична.

Купити засоби для догляду за ногами, руками, тілом, обличчям та волоссям з натуральним складом можна в інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я Enjee. У нашому електронному каталозі представлено чимало унікальної продукції, а доставка всіх доступних для придбання доглядових засобів можлива до будь-якого міста України.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися