+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що являють собою беруші і де вони використовуються?

Беруші – найпоширеніший засіб захисту органів слуху від надмірно гучних звуків. Це спеціальні вушні вкладиші, які перекривають зовнішній слуховий прохід та захищають середній та внутрішній відділ слухового апарату людини від зовнішніх впливів.

Свою назву беруші отримали в результаті скорочення простого і зрозумілого всім виразу «бережіть вуха». Спочатку цей термін закріпився за виробами, зробленими зі спеціальної тканини. Сьогодні ж берушами називають практично всі затички для вух, які захищають органи слуху від шуму, пилу чи води.

Раніше беруші використовувалися лише у виробничій та будівельній сфері. Работники користувалися спеціальними затичками для вух, щоб мінімізувати негативний вплив навколишнього середовища на власний слуховий апарат.

Пізніше беруші почали застосовувати для кращого відходу до сну та зниження рівня шуму в подорожі автомобілем, поїздом або літаком. У сучасному світі сфера застосування подібних засобів індивідуального захисту органів слуху розширилася ще більше.

На сьогоднішній день беруші активно застосовують:

  • для створення комфортних умов для сну;
  • для захисту вух від потрапляння вологи під час походу в басейн;
  • під час стрибків з парашутом та занять підводним плаванням;
  • при їзді на мотоциклі та деяких інших видах транспорту;
  • під час концертних виступів та походів у нічний клуб;
  • на полюванні або відвідуванні стрілецького полігону;
  • під час проведення гучних спортивних заходів;
  • у будь-яких інших ситуаціях, коли потрібно захистити вуха від шуму.

У зв'язку з таким широким спектром застосування загаданих захисних засобів, кількість доступних для придбання видів беруш для сну, плавання, навчання практично не піддається підрахунку. Вибір конкретної моделі затичок для вух повністю залежить від ваших потреб та вподобань.

Беруші для плавання та сну MACK`S

Одними з кращих засобів для захисту від води та шуму є беруші MACK`S. Власник цього бренду, американська компанія McKeon, займається випуском подібних товарів для комфорту та здоров'я з 1962 року.

На сьогоднішній день фірма може запропонувати кожному бажаючому широкий асортимент:

Продукція від торгової марки MACK`S допоможе усунути дискомфорт від попадання вологи в слуховий прохід та надійно захистить ваші органи слуху від надмірно гучних звуків.

Для виробництва беруш від цього бренду використовуються тільки гіпоалергенні та безпечні для здоров'я людини матеріали:

  • м'який медичний силікон;
  • спінений пінопропілен;
  • поліуретан.

Ці матеріали добре гасять звукові коливання і дозволяють створити затички з максимально комфортною посадкою.

Купити беруші MACK`S за низькою ціною з доставкою в Києв, Дніпро, Хмельницький та інших міст України можна в інтернет-магазині натуральної косметики і товарів для здоров'я Enjee.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися