+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що являють собою прокладки для області пахв?

Дуже часто в спекотну пору року ми відчуваємо фізичний та психологічний дискомфорт через підвищену пітливість в області пахв. Пудра-тальк антиперспірант і різні дезодоранти допомагають прибрати неприємний запах поту, але усунути сліди на одязі вони не в змозі.

Існують і радикальніші засоби для боротьби з підвищеним потовиділенням – спеціальні препарати, які діють безпосередньо на потові залози. Однак їх регулярне використання може призвести до серйозних проблем зі здоров'ям.

Вкладиші для пахв – не менш ефективний і більш безпечний спосіб захистити одяг від поту позбутися неприємних відчуттів від вологої тканини в області пахв. Частіше за все такі засоби особистої гігієни виготовляються у вигляді багатошарового вкладиша, до складу якого входить:

  • Досить міцна та еластична основа з нетканого матеріалу.
  • Абсорбуючий прошарок. Це можуть бути натуральні або синтетичні волокна.
  • Водонепроникний шар. Нерідко цю функцію виконує поліетилен.
  • Силіконовий папір та спеціальна клеюча речовина.

Завдяки подібному складу гігієнічні прокладки для області пахв добре вбирають вологу, надійно захищають одяг від плям поту, а також не допускають появи неприємного запаху.

Переваги використання вкладишів для пахв Enjee

Одноразові прокладки для області пахв En`jee – засіб особистої гігієни наступного покоління. Вони ідеально підходять для щоденного використання. Прилегла до шкіри частина вкладишів виготовляється з гіпоалергенних матеріалів, які не викликають подразнення навіть апм наявності чутливої шкіри.

До одягу вироби прикріплюються за допомогою клею. Спеціальний склад клеючої речовини забезпечує надійну фіксацію вкладишів на тканині, легко видаляється з одягу та не залишає після себе липких слідів.

Розглянуті засоби особистої гігієни мають низку незаперечних переваг. Зокрема, прокладки для пахв:

  • м'які та приємні на дотик;
  • дуже прості у використанні;
  • невидимі під одягом;
  • не псують тканину сукні, футболки чи іншого вбрання;
  • не заважають здійснювати рухи руками;
  • можуть використовуватися з будь-якими типами тканин.

Подібні товари для комфорту та здоров'я підходять як для жінок, так і для чоловіків. Також варто згадати, що вироби не мають власного аромату і не спотворюють запах нанесеного дезодоранту.

Купити гігієнічні вкладки для області пахв Enjee за ціною виробника можна в нашому інтернет-магазині натуральної косметики та фітопрепаратів.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися