+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Основні функції ополіскувача для ротової порожнини

Кожен з нас знає, що для повсякденного догляду за порожниною рота необхідно регулярно використовувати щітку, флос, пасту та спеціальний зубний порошок. Що ж до ополіскувача для ротової порожнини, то багато хто вважає його лише допоміжним товаром для особистої гігієни, без якого можна й обійтися.

Насправді ж це не зовсім так. Ополіскувач для ротової порожнини є дуже ефективним антибактеріальним засобом. При цьому необхідно пам'ятати, що саме бактерії частіше за все спричиняють виникнення різних захворювань зубів та ясен.

Крім очищення ротової порожнини від хвороботворних мікроорганізмів, ополіскувачі для рота виконують і деякі інші функції. Зокрема, ці засоби для особистої гігієни:

  • запобігають розвитку карієсу;
  • допомагають видалити залишки їжі;
  • усувають причину кровоточивості ясен;
  • забезпечують делікатний догляд за чутливими зубами;
  • можуть стати заміною звичайному освіжувачу дихання;
  • запобігають утворенню зубних каменів;
  • повертають природний колір зубної емалі.

Різні ополіскувачі для ротової порожнини можуть виконувати відразу всі перераховані функції або тільки деякі з них. Спектр завдань безпосередньо залежить від складу кожного окремого представника розглянутих товарів для особистої гігієни.

Ополіскувачі для ротової порожнини DENTIUM

Український ринок продукції для особистої гігієни здатний запропонувати кожному бажаючому величезний вибір найрізноманітніших ополіскувачів для ротової порожнини. Серед усіх представлених товарів подібного виду окремої згадки заслуговує продукція торгової марки DENTIUM.

Головними відмінними рисами всіх ополіскувачів для ротової порожнини з подібним логотипом на етикетці є їх безпека для здоров'я дітей та дорослих, а також натуральний склад кожного ополіскувача.

На даний момент існує кілька різновидів ополіскувачів для ротової порожнини DENTIUM:

  • Active. Містить натуральний екстракт хвої та бруньок сосни. Ці біоактивні компоненти мають антисептичні властивості і допомагають зменшити кровоточивість ясен, зміцнюють зубну емаль, прибирають неприємний запах з рота і дають змогу позбутися зубного нальоту.
  • Classic. У його складі присутні рослинні екстракти шавлії та кори дуба. Ополіскувач знімає роздратування, м'яко освіжає дихання, зміцнює емаль і ясна, видаляє зубний наліт і надає протимікробну дію.
  • Extreme. Містить екстракти евкаліпта та прополісу. Відмінно підійде тим, хто хоче попередити розвиток карієсу, зміцнити емаль і ясна, позбутися хвороботворних мікробів у ротовій порожнині та надовго освіжити дихання.
  • Kids. Допомагає провести комплексний догляд за ротовою порожниною дитини. Біологічно активні компоненти цього ополіскувача для ротової порожнини захищають молочні зуби від карієсу, видаляють бактеріальний наліт і освіжають дихання малюка.

Придбати всі перелічені різновиди ополіскувачів для ротової порожнини з доставкою по Харкову, Дніпру, Житомиру або будь-якому іншому місту України можна в нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися