+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Корисні властивості натурального дьогтьового шампуню

Дьоготь – рідкий маслянистий продукт сухої перегонки деревини та основний біологічно активний компонент дьогтьового шампуню. Розглянуту речовину можна легко впізнати за темно-коричневим кольором і характерним запахом.

Однак, незважаючи на свій не дуже приємний зовнішній вигляд і специфічний аромат, дьоготь являє собою натуральний засіб для покращення стану шкірі та волосся.

Дігтярні шампуні та інші натуральні доглядові засоби на основі цього біологічно активного компонента виготовляють виключно з березового дьогтю. Він також має різкий запах, оскільки в його складі присутні природні ароматизатори вуглеводневого походження. Колір цієї речовини частіше за все чорний із відтінками зеленого.

Гарний дегтярний шампунь від виробника, що заслуговує на довіру, здатний вирішити безліч проблем:

  • усунути причину випадіння локонів;
  • допомогти позбутися сухості шкіри на голові;
  • усунути причину появи лупи;
  • зміцнити коріння волосся;
  • запобігти вугровому висипанню.

Також регулярне використання шампуню, створеного на основі очищеного березового дьогтю, допомагає видалити з поверхні шкіри надлишок жирових скупчень і нормалізувати процеси природного відлущування ороговілих клітин епітелію.

Особливості застосування дегтярного шампуню

Щоб досягти потрібного ефекту від застосування розглянутого натурального засобу для догляду за волоссям, слід завжди пам'ятати про кілька важливих правил використання дігтярних шампунів:

  • доглядовий засіб необхідно рівномірно нанести на волосся та шкіру голови та спінити;
  • змивати склади на основі очищеного березового дьогтю слід лише теплою водою;
  • після цього варто повторно нанести дегтярный шампунь на локони і добре потерти їх у піні;
  • ретельно промити волосся від залишків очищуючого складу.

Подвійне миття голови буде особливо корисним для людей з жирним волоссям. Дьоготь у складі шампуню допомагає відновити нормальну роботу сальних залоз, очищає і звужує пори.

Крім цього, не варто користуватися шампунем дігтярним на постійній основі. Це дозволить уникнути надмірного пересихання шкіри голови та локонів.

Фахівці рекомендують використовувати шампунь на основі очищеного березового дьогтю не більше 3 разів на тиждень, а загальна тривалість курсу не повинна перевищувати 4 тижнів. Після цього волоссю та шкірі слід дати відпочити протягом місяця.

Купити дігтярний шампунь, рідке мило, бальзам і маску для волосся за низькою ціною з доставкою по всій Україні можна у нашому інтернет-магазині органічної косметики, фітопрепаратів, товарів для комфорту і здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися