+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Цитроімунал – натуральний засіб для імунітету

Настала весна, а значить нашому ослабленому після зими імунітету знову кидають виклик мінлива погода і шкідливі мікроорганізми, що активізувалися після холодного періоду.

Щоб суттєво знизити ймовірність захворіти на гостру респіраторну вірусну інфекцію (ГРВІ), лікарі рекомендують використовувати спеціальні імуномодулюючі препарати. Ці дієтичні добавки натурального або штучного походження:

  • насичують наш організм необхідними поживними речовинами для підвищення його стійкості до зовнішніх впливів;
  • надають пригнічуючу дію на хвороботворні бактерії, віруси, грибки, а також інші патогени;
  • стимулюють роботу клітин першої лінії імунного захисту – макрофагів та/або всієї імунної системи в цілому.

Біодобавка цитроімунал від вітчизняного виробника органічної косметики та фітопрепаратів, компанії ТОВ «Красота та Здоров’я», відноситься до імуностимуляторів природного походження. Вона не викликає звикання, добре засвоюється дитячим організмом і дуже рідко викликає алергічну реакцію.

Що входить до складу цитроімуналу?

Головним біологічно активним компонентом цитроімуналу є натуральний екстракт грейпфрута. Цей представник цитрусових багатий на флавоноїди, зокрема нарингін. Останній має виражені антибактеріальні, протигрибкові та антиоксидантні властивості.

Також варто згадати той факт, що грейпфрут допомагає знизити рівень поганого холестерину в крові. Нарингін діє відразу в кількох напрямках:

  • зменшує кількість холестерину, що надходить у кровоносну систему;
  • знижує швидкість біологічного синтезу цієї сполуки.

А ще екстракт грейпфрута сприяє покращенню процесів поглинання поживних речовин у кишечнику, прискорює метаболізм глюкози та допомагає боротися з паразитами шлунково-кишкового тракту.

Ще одним важливим компонентом цитроімуналу є екстракт евкаліпта, який має яскраво виражені бактеріостатичні властивості. Це означає, що біоактивні речовини евкаліпта суттєво уповільнює ріст та розвиток різноманітних патогенних мікроорганізмів.

Вітаміни С і D є допоміжними компонентами розглянутого засобу для імунітету. Вони беруть участь у багатьох біохімічних процесах у нашому організмі, у тому числі і істотно впливають на роботу імунної системи.

Основні функції та рекомендації щодо застосування

Головне завдання цитроімуналу – забезпечити нас необхідною кількістю флавоноїдів та вітамінів з метою:

  • підвищення захисних властивостей організму;
  • зміцнення та підтримання імунітету;
  • зміцнення стінок судин та капілярів;
  • підвищення антиоксидантного захисту нашого організму.

Імуномодулюючий засіб, що розглядається, підходить для використання дітям від 3 років у формі таблеток, від 4 років у формі крапель і спрею, а також дорослим і підліткам починаючи з 12 років у формі капсул і крапель. Тривалість курсу, рекомендовані дозування та спосіб прийому наведені в інструкції до кожного фітопрепарату.

Купити цитроімунал для дітей та дорослих за ціною виробника з доставкою по Харкову, Києву, Львову та іншим містам України можна в нашому онлайн-магазині товарів для краси та здоров'я Enjee.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися