+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Кращі товари для комфорту та здоров'я

Продовжуємо розглядати ТОП-7 засобів, які здатні забезпечити належний рівень комфорту вам та вашим близьким. У першій частині ми розповіли про 4 найбільш корисні товари для комфортного сну, а в цій статті представимо ще 3 продукти, що заслуговують на увагу:

  • прокладки для пахв;
  • менструальні чаші;
  • таблетки (PillBox).

Дані гігієнічні засоби та аксесуари можуть помітно спростити ваше життя, зробити його більш приємним і безтурботним. Наприклад, вкладки для області пахв приберуть дискомфорт і дозволять суттєво збільшити термін служби улюблених речей.

Менструальні чаші стануть справжньою знахідкою для жінок, які цінують комфорт і практичність. Крім цього використання подібних виробів позитивно впливає на екологію.

Що ж до органайзерів для таблеток, то вони допоможуть розсортувати ліки та дієтичні добавки за часом і днем прийому, позбавляючи вас від постійних пошуків потрібних препаратів, а також необхідності носити з собою купу блістерів та баночок.

Давайте поговоримо детальніше про кожний із перерахованих товарів для комфорту та здоров'я.

Вкладиші для пахв

Прокладки гігієнічні для пахв – відносно новий і дуже ефективний засіб від поту, який підходить і жінкам, і чоловікам. Завдяки багатошаровій структурі подібні вироби добре поглинають та утримують вологу, тим самим:

  • запобігаючи утворенню мокрих плям на тканині;
  • перешкоджаючи появі неприємного запаху;
  • даруючи відчуття сухості та комфорту.

Розберемо кожен пункт окремо. Вкладиші для пахв клеяться на чистий і висушений одяг. Прилегла до сорочки, футболки, блузи та інших нарядів сторона виробу водонепроникна і надійно захищає тканину від контакту з потом, зберігаючи пристойний вигляд костюма навіть у найспекотнішу погоду.

Прокладки для області пахв Enjee

Як відомо, сам по собі піт майже не пахне, а специфічний запах частіше за все видають продукти життєдіяльності бактерій та грибків, що мешкають на поверхні шкіри. Гігієнічні прокладки для області пахв вбирають надлишки вологи і уповільнюють ріст мікрофлори. Як результат, немає бурхливого збільшення кількості мікроорганізмів, а разом із ним і неприємного запаху.

Ну і, звичайно, комфорт. За рахунок наявності односторонньо проникного для поту шару та адсорбуючого вкладиша, згадані вироби усувають усі неприємні відчуття від мокрих пахв. З одного боку, прокладки вбирають вологу, а з іншого залишаються приємними на дотик і не викликають почуття дискомфорту від тертя шкіри з мокрою тканиною.

Менструальні чаші

Кожна жінка стикається із необхідністю регулярного придбання одноразових засобів інтимної гігієни. Вартість подібних товарів не дуже велика, але коли починаєш замислюватися про кількість використаних прокладок і тампонів дуже часто виникають думки про пошук більш економної та екологічної альтернативи.

Менструальні чаші, вони ж ковпачки чи капи, якраз і є практичною заміною звичайним товарам жіночої інтимної гігієни. Головна перевага уих виробів – багаторазовість. Менструальні чаші виготовлені з гіпоалергенних та довговічних матеріалів, за рахунок чого термін їхньої служби становить від 6 до 10 років, залежно від якості виготовлення та інтенсивності експлуатації.

Але це ще не все. Крім тривалого використання менструальні чаші:

  • не створюють ефект компресу, чим грішать звичайні прокладки;
  • виключають можливість виникнення ситуацій із намоканням хвостика тампона;
  • більш місткі у порівнянні з іншими гігієнічними засобами;
  • рідше викликають алергію та не сушать слизові оболонки жіночих статевих органів.

А ось недоліків у багаторазових ковпачків для збирання менструальної крові практично немає. Потрібно лише звикнути дотримуватись правил використання подібних товарів для комфорту та здоров'я, а також не забувати мити виріб з милом (або обробляти антисептиком) до та після його застосування.

Менструальні чаші для комфорту та здоров'я

Органайзери для таблеток

Таблетниця, PillBox, органайзер або холдер для таблеток – у контейнера для ліків та дієтичних добавок багато назв, але від цього цей аксесуар не стає менш корисним і зручним.

Як легко зрозуміти з назви, згаданий товар допомагає впорядкувати прийом різних препаратів протягом певного проміжку часу. Холдер для таблеток дає змогу згрупувати потрібні лікарські та профілактичні засоби:

  • по днях тижня від понеділка до неділі;
  • за часом прийому – ранок, день, вечір, ніч.

Ще одним важливим плюсом таблетниць є їхня компактність. Якщо покласти поруч із органайзером всі заплановані до розміщення в ньому упаковки з таблетками і капсулами, то різницю буде видно неозброєним оком.

Крім цього, різні моделі PillBox можуть мати додаткові функції. Наприклад, за наявності спеціального ножа в таблетці можна швидко і акуратно поділити препарат на частини, а органайзери з подрібнювачем дозволяють перетворити велику і незручну для ковтання таблетку на порошок.

Також не варто забувати про існування електронних різновидів товарів, що розглядаються. Крім зберігання таблеток вони можуть відміряти необхідний часовий проміжок між прийомами ліків і нагадувати власнику такого корисного аксесуара про необхідність випити той чи інший препарат.

На цьому ми закінчуємо другу частину нашого текстового огляду 7 кращих товарів для комфорту та здоров'я, які можна замовити в інтернет-магазині Enjee. Нагадаємо, що перші 4 позиції з цього списку представлені у попередній статті ТОП-7 засобів для вашого комфорту. Частина 1. Знайти її можна у відповідному інформаційному розділі нашого сайту.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися