+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що входить до складу термальної води?

Термальною називають воду, багату на різні мінеральні речовини. Її добувають із високогірних джерел, температура води яких перевищує позначку 40 градусів за Цельсієм.

Завдяки природному підігріву рідина добре просочується солями міді, фтору, йоду, натрію, марганцю, сірки, кальцію та багатьма іншими мінералами. Власне, саме це і робить термальну воду настільки корисною для нашої шкіри.

Від звичайних мінеральних вод аналізований засіб для догляду за обличчям відрізняється лише глибиною залягання джерел та підвищеною концентрацією мінеральних речовин. Наприклад, у мінеральній воді знаходиться до 7 різних мікроелементів, а у термальній – близько 15.

Базовий набір мінеральних компонентів у теплих водах може відрізнятися і залежить від конкретного джерела. Однак їхній водневий показник завжди знаходиться в нейтральній зоні.

Крім природних мінералів у складі термальних вод Clean & Sujee присутні різні допоміжні компоненти у вигляді:

  • екстракту алое вера;
  • гіалуронової кислоти;
  • гідролізату колагену;
  • інших корисних речовин.

Ці біологічно активні речовини посилюють дію мінеральних солей, допомагають їм краще проникати в глибинні шари епітелію і повідомляють термальній воді деякі нові властивості.

Корисні властивості термальних вод

Всі термальні води, незалежно від місця походження, а значить і складу солей у них, мають одну загальну властивість – здатність заспокоїти роздратовану шкіру. Цей ефект обумовлений наявністю кальцію у всіх різновидах подібних косметичних засобів. Чим більше цієї речовини у складі води з термального джерела, тим краще вона знімає роздратування.

Крім цього, різні мінеральні компоненти у складі розглянутого засобу по догляду за обличчям:

  • насичують наш епітелій киснем;
  • поліпшують протікання обмінних процесів у шкірі;
  • вирівнюють тон окремих ділянок шкірного покриву;
  • створюють ефект сяйва шкіри.

Існує думка, що вода з гарячих джерел може зволожити суху шкіру, але вона не зовсім правильна. Сама по собі багата на мінерали рідина допомагає знизити природну втрату вологи клітинами епітелію, але не зволожує їх. Втім, це стосується лише чистих термальних вод без додавання рослинних екстрактів та інших допоміжних речовин.

Завдяки цій властивості подібний доглядовий засіб стане в нагоді у місцях, де шкіра активно втрачає вологу. Наприклад, у задушливому офісі з увімкненим кондиціонером або на громадському пляжі.

Крім цього термальною водою можна збризкати локони або обгорілі ділянки шкіри, а також використовувати як заспокійливий засіб після душу та депіляції.

Купити термальну воду для обличчя можна у нашому інтернет-магазині органічної косметики, БАД і товарів для здоров'я. Ми готові запропонувати кожному з наших клієнтів великий вибір натуральних доглядових засобів за помірною ціною з доставкою по всій Україні.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися