+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Що такого особливого в кокосовому маслі?

На сьогоднішній день масло кокосу є одним з найефективніших засобів для догляду за тілом та волоссям. Прийнято вважати, що воно може повернути до життя тьмяні і мляві локони, відбілити зубну емаль, зволожити шкіру, а також багато чого іншого.

Саме по собі масло кокосу багате на вітаміни групи E та різні амінокислоти. Крім того, до його складу входять лауринова і каприлова кислота. Ці хімічні сполуки необхідні для активного опору проникненню в організм різних хімічних речовин і зменшення втрати води з клітин епітелію.

Натуральне масло кокосового горіха застосовують як ефективний засіб:

  • для догляду за ніжною шкірою обличчя;
  • для додаткового зволоження епідермісу по всьому тілу;
  • для підтримки природної краси і здоров'я локонів.

У вигляді натурального засобу для обличчя олія кокоса застосовується доволі рідко. Воно добре вбирається, не залишає після себе відчуття жирності та відмінно підходить для проведення масажу обличчя.

Якщо мова заходить про нанесення на тіло, то розглянутий косметичний засіб рекомендують застосовувати безпосередньо після душу, щоб утримати більше вологи в клітинах шкіри. До речі, масло кокосу Enjee можна використовувати і у якості натурального засобу для догляду за ногами, оскільки воно має антибактеріальні та протигрибкові властивості. А ще цей рослинний екстракт часто виступає в ролі основи для створення натуральних олій для засмаги.

Що стосується використання кокосової олії у вигляді натуральних засобів для догляду за волоссям, то тут вона практично не знає собі рівних. Вітамін E, лауринова кислота та інші біологічно активні компоненти у її складі впливають безпосередньо на структуру локонів та повертають їх до життя.

Як використовувати кокосове масло для догляду за волоссям?

Існує кілька простих методів використання кокосової олії, про які ми розповімо вам у цій інформаційній статті:

  • Для усунення проблеми посічених кінчиків необхідно набрати в долоню трохи масла і розтерти його. Після цього слід нанести засіб на кінчики локонів.
  • Хочете зробити гладку укладку? У такому разі просто змочіть пальці рослинним екстрактом, а потім плавними рухами нанесіть його на розчесані локони.
  • Щоб зволожити сухе волосся за допомогою олії кокосового горіха, його слід застосовувати приблизно за півгодини до походу в душ. У цьому випадку мити голову варто лише натуральними шампунями.
  • Щоб усунути причину появи лупи, кокосове масло рекомендується наносити безпосередньо на шкіру голови перед відходом до сну, а вранці добре промити волосся.

Важливо відзначити, що подібний доглядовий засіб, можна використовувати щодня, на відміну від переважної більшості інших косметичних масел.

Схему застосування олії кокосу слід підбирати індивідуально, залежно від вашого типу волосся. При необхідності його можна використовувати:

  • час від часу для підтримки природної краси та здоров'я волосся;
  • у вигляді процедур, що періодично повторюються, для більш інтенсивного зволоження і живлення локонів;
  • на регулярній основі для повернення волоссю їхнього природного блиску.

У будь-якому випадку слід вибирати тільки натуральні олії для волосся без консервантів та барвників. Відмінним варіантом стане використання косметичної олії для волосся та тіла Enjee, яку ви можете купити у нашому інтернет-магазині товарів для краси та здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися