+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Здійснюємо профілактику проблем із зором

У сучасному світі очі кожного з нас щодня зазнають просто величезного навантаження. Ділові папери, монітор комп'ютера, екран телевізора чи смартфона – все це, а також безліч інших факторів практично безперервно впливають на наші органи зору.

Закономірним результатом надмірної напруги очей є погіршення гостроти зору та розвиток різних порушень у роботі зорового апарату. Саме тому для багатьох городян питання профілактики проблем із зором за допомогою всіляких БАД та інших доступних засобів стає дедалі актуальнішим.

На сьогоднішній день існує безліч методів профілактики та відновлення нормального функціонування наших органів зору. Наприклад, щоб зменшити ризик розвитку хвороб органів зору, переважній більшості громадян необхідно і достатньо:

  • повноцінно та збалансовано харчуватися;
  • відмовитися від шкідливих звичок (зокрема куріння);
  • не допускати надмірного збільшення або зниження ваги;
  • регулярно гуляти на свіжому повітрі;
  • просто вести активний спосіб життя.

Надати посильну допомогу в реалізації першого пункту цілком під силу спеціальним біологічно активним добавкам, створеним на основі різноманітних рослинних екстрактів.

Фітопрепарати для покращення роботи органів зору

У Харкові, Києві та багатьох інших містах України найбільшою популярністю користуються такі натуральні засоби для органів зору:

  • Лютеїн-Візіопротект. Дієтична добавка містить у своєму складі безліч корисних біоактивних компонентів, що позитивно впливають на наші очі, особливо в умовах надмірного навантаження на зоровий апарат. БАД підвищує гостроту зору, уповільнює вікові зміни та покращує загальний стан сітківки ока.
  • Таурін-Візіопротект. У складі цієї біодобавки присутні таурин і спеціальний вітамінний комплекс, які допомагають нормалізувати перебіг обмінних процесів у рогівці ока, запобігти розвитку катаракти (помутніння очного кришталика), а також активувати природну регенерацію клітин очних яблук.
  • Плоди чорниці та різні БАД на їх основі. У ягодах чорниці є безліч корисних для очей вітамінів і мікроелементів. Завдяки цьому вони дуже позитивно впливають на весь зоровий апарат людини, посилюючи гостроту зору і знижуючи загальну втому очей в умовах тривалої роботи за комп'ютером.

Крім перерахованих вище фітопрепаратів також попитом користуються фітосиропи та таблетки на основі різних рослинних екстрактів, а також БАД комплексної дії.

Купити натуральні засоби для зору з доставкою по Харкову, Одесі, Львову та іншим містам України можна в інтернет-магазині органічної косметики, фітопрепаратів та товарів для здоров'я Enjee.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися