+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Переваги органічної косметики для догляду за волоссям

Натуральна косметика для волосся – це наступний крок у розвитку косметичної індустрії і щороку все більше жінок та чоловіків віддають перевагу саме органічним засобам по догляду за обличчям та волоссям.

І це зовсім не дивно. Натуральна косметика більш корисна для здоров'я і справляється з поставленими завданнями не гірше за звичайні шампуні, бальзами та інші штучні засоби для догляду за волоссям.

Чим відрізняється натуральна косметика для волосся від звичайної? До ключових особливостей органічних складів для догляду за локонами можна сміливо віднести:

  • Безпечний склад. Натуральні шампуні, олії та маски створюються на основі рослинних компонентів без додавання шкідливих для організму речовин у вигляді парабенів, сульфатів, силікону, синтетичних барвників та ароматизаторів.
  • М'яка дія. Відсутність агресивних поверхнево-активних речовин суттєво знижує ризик пошкодження верхніх шарів епітелію та волосся. Більш того, рослинні компоненти у складі натурального шампуню допоможуть усунути вже існуючі дефекти локонів та шкіри голови.
  • Комплексний вплив. Спеціально підібраний склад кожного бальзаму та маски для волосся насичують клітини необхідними поживними речовинами і зволожуючими компонентами, зміцнює структуру локонів, стимулює ріст і робить їх більш міцними та шовковистими.
  • Накопичувальний ефект. Натуральна косметика для волосся допомагає оздоровити локони і дає можливість створити певний запас необхідних мікро- та макроелементів. Навіть після закінчення використання натурального шампуню ваше волосся ще довго зберігатиме свою природну красу.

Завдяки всім вищепереліченим перевагам, натуральні засоби для догляду за волоссям стають все більш популярними. До того ж, цінник на натуральні шампуні не сильно виділяється на тлі звичайних шампунів від відомих брендів.

Популярні види органічної косметики для догляду за волоссям

Сучасний ринок натуральних косметичних засобів для догляду за волоссям здатний запропонувати кожному бажаючому величезну кількість різних видів продукції подібного типу.

У нашому регіоні найбільшою популярністю користуються такі різновиди органічної косметики для догляду за локонами:

  • маски для волосся на основі рослинних компонентів;
  • натуральні маски-бальзами для волосся та шкіри голови;
  • кокосова олія для волосся та тіла;
  • органічні засоби від лупи;
  • натуральні сухі шампуні;
  • шампуні з екстрактами трав та ефірними оліями.

Всі перелічені види натуральної косметики чудово підходять для щоденного догляду за волоссям. Більш того, деякі з перерахованих засобів можна використовувати для покращення стану всього шкірного покриву. Наприклад, кокосове масло можна сміливо застосовувати як ефективний засіб для догляду за шкірою рук, ніг і тіла. Для досягнення найкращого результату масло кокосу рекомендується застосовувати разом з натуральними спреями для ніг, скрабами для тіла та органічним рідким милом.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися