+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Корисні властивості арганової олії

Багато жінок знають, що для догляду за тілом краще за все підходять природні олії. Одним із найефективніших косметичних засобів подібного типу є арганова олія. Вона має яскраво виражені захисні та відновлюючі властивості, які помітно виділяються навіть на тлі інших рідкісних масел.

Лікарі-косметологи стверджують, що екстракт із плодів аргани є дивовижним і унікальним даром природи. Ця олія здатна:

  • омолодити клітини епітелію;
  • відновити пружність шкірного покриву;
  • повернути шкірі обличчя природний відтінок;
  • зробити верхній шар епітелію більш м'яким і приємним на дотик.

Також деякі представниці прекрасної половини людства активно використовують подібний натуральний засіб для догляду за обличчям для вирішення різних шкірних дефектів. А все тому, що арганова олія:

  • зволожує суху шкіру та відновлює природний гідроліпідний баланс епітелію;
  • насичує усі шари шкірного покриву різноманітними поживними речовинами;
  • допомагає усунути розтяжки на шкірі після виношування дитини;
  • перешкоджає утворенню шрамів і ефективно бореться з прищами на обличчі і тілі;
  • заспокоює чутливу, суху, обвітрену шкіру та усуває запалення.

У косметології сфера використання цього натурального доглядового засобу досить широка. Частіше за все масло з плодів аргани застосовують для догляду за шкірою обличчя та тіла, а також для покращення стану нігтів та локонів.

Застосування масла аргани

Розглянуту косметичну олію можна використовувати кількома способами. Для догляду за шкірою обличчя застосовують у чистому вигляді або разом з іншою натуральною косметикою – масками, кремами, примочками тощо.

Однак, як і більшість інших рідкісних олій, екстракт із плодів аргану варто використовувати у невеликих кількостях. Для проведення 1 процедури буде цілком достатньо пари-трійки крапель косметичного засобу..

Арганова олія наноситься на чисту та розпарену шкіру. Повне вбирання активних компонентів олії займає трохи більше 30 хвилин. Після процедури рекомендується промити обличчя теплим молоком або кефіром, які не допустять появи жирного блиску. Також для цього можна використовувати міцелярну або термальну воду.

Не рекомендується змивати косметичні засоби з аргановим маслом різними гелями та пінками для вмивання. У цьому випадку весь позитивний ефект від процедури буде повністю нівельований поверхнево-активними речовинами використаного засобу.

Для досягнення максимального ефекту масло аргани варто використовувати один раз на тиждень протягом двох з половиною місяців (приблизно 10 процедур). Після чого треба зробити 30-денну перерву. Жінки з сухим типом шкіри можуть збільшити кількість процедур до 2 разів на тиждень протягом тих же 10-11 тижнів.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися