+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Поради по догляду за шкірою ніг у домашніх умовах

Більшість представниць прекрасної половини людства знають, що догляд за шкірою на ногах – заняття не таке вже й просто, але дуже важливе. Без належного догляду вона може втратити свою природну пружність та привабливий зовнішній вигляд. Саме тому кожній жінці необхідно не просто милуватися гарними ніжками, а й щодня дбати про них.

На сьогоднішній день існує величезна кількість найрізноманітніших способів і засобів по догляду ногами. Про деякі з них ми вам розповімо прямо зараз.

Для щоденного догляду за стопами достатньо звичайної жорсткої мочалки або спеціальної щітки для душу. Вони допоможуть видалити відмерлі клітини шкіри і не дати їм перетворитися на мозолі або натоптиші. Після процедури:

  • можна ще раз сполоснути ноги;
  • витерти їх м'яким рушником;
  • добре протерти між пальцями ніг.

Завершальним штрихом стане нанесення на стопи крему або бальзаму для ніг Happy Feet.

Протягом дня ваші ніжки зазнавали надмірного навантаження? У такому разі після щоденних водних процедур вам варто присісти або прилягти і трохи підняти ноги. Це покращить відтік рідин із нижніх кінцівок, а також зменшить ймовірність розвитку варикозного розширення вен та деяких інших захворювань. Рекомендований час процедури – 15 хвилин. При необхідності можна скористатися антиварикозним кремом для ніг Happy Feet.

Раз на тиждень необхідно проводити інтенсивне очищення стоп від ороговілих клітин шкіри. Робити це краще після гарячої ванни. Добре розпарені стопи слід обробити пемзою або спеціальними щітками для зняття епітелію, що омертвів. Особливу увагу приділяйте п'ятам і ділянкам шкіри, що безпосередньо прилягають до них. Після цього можна:

  • ще раз промити стопи;
  • насухо витерти ніжки;
  • нанести пом'якшувальний крем для ніг;
  • вдягнути чисті бавовняні шкарпетки.

Страждаєте підвищеною пітливістю ніг? Тоді безпосередньо перед походом на роботу або виходом на тривалу прогулянку нанесіть на стопи спеціальний дезодоруючий крем з ялівцем і чайним деревом Enjee, або скористайтеся тальком чи аерозолем для ніг Happy Feet. Рослинні компоненти, що входять до їх складу, допомагають нормалізувати роботу потових залоз і усунути неприємний запах.

Провели весь день на ногах і хочете дати їм добре розслабитися? У такому разі ми пропонуємо вам:

  • набрати теплу воду;
  • насипати в неї сіль (краще за все морську);
  • додати пару крапель ефірних олій (за бажанням);
  • опустити ноги у воду.

Тепла солона вода допомагає ніжкам розслабитися та привести їх у тонус після інтенсивних навантажень. Що ж до тривалості подібних ванн для ніг, то вона може варіюватися в проміжку від 3 до 10 хвилин. При надмірній пітливості буде достатньо 3 хвилин, для звичайного типу шкіри – 5-8 хвилин, а за наявності тріщин – 10 хвилин.

Також важливо пам'ятати, що температура води не повинна бути надмірно високою, а при варикозі взагалі треба приймати охолоджуючі ванни. Вони допоможуть звузити судини та усунути запальні процеси.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися