+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Кому може знадобитися контейнер для таблеток?

Таблетниця або органайзер для таблеток – простий та зручний інструмент для безпечного зберігання лікарських препаратів, а також різних вітамінів та добавок.

Спеціальні підписані та розділені на кілька секцій контейнери для таблеток різного призначення допомагають:

  • компактно розмістити потрібні нам препарати;
  • завжди мати під рукою певний набір таблеток;
  • упорядкувати прийом різних препаратів протягом дня чи тижня.

Крім цього таблетниці здатні полегшити контроль за ліками і біологічно активними добавками, що приймаються, а також знизити до мінімуму ймовірність помилки при прийомі того чи іншого препарату.

Звичайний холдер для таблеток або його більш просунутий електронний аналог із вбудованим таймером та звуковим оповіщенням буде корисний:

  • громадянам, які щодня приймають різні препарати (ліки, вітаміни, оральні контрацептиви тощо);
  • забудькуватим і літнім людям, які регулярно приймають різноманітні препарати;
  • для тих, хто відправляється в коротку поїздку або нетривале робоче відрядження.

Використання таблетниць Enjee дає вам можливість розсортувати потрібні медикаменти за часом прийому протягом доби або 7 днів, залежно від конкретної моделі органайзера для таблеток.

Рекомендації щодо вибору таблетниці

На сьогоднішній день існує величезна кількість найрізноманітніших контейнерів для зберігання таблеток. Їх можна зустріти у різних онлайн-магазинах, аптеках та супермаркетах. З таким широким ассортиментом у простих громадян може виникнути цілком закономірне питання про те, який саме PillBox варто придбати?

Насамперед треба визначитися з вашими потребами. Для цього вам необхідно просто відповісти на кілька простих запитань:

  • Як часто ви приймаєте таблетки протягом дня?
  • На який термін сортуватимуться медикаменти (добу чи тиждень)?
  • Чи потрібно вам нагадування про прийом вітамінів або інших таблеток?

За частотою прийому добові таблетки можуть бути односекційні, з 2 відділеннями «ранок-вечір», з 3 секціями та 4 герметичними відсіками для прийому таблеток.

Крім добових органайзерів для таблеток, різні виробники можуть запропонувати контейнери на 7 днів. Підписані відсіки дозволять вам розсортувати медикаменти на наступний тиждень.

Хвилюєтесь про те, що можете забути про прийом ліків чи БАД? У такому випадку вам варто звернути увагу на електронні холдери для таблеток. Ці пристрої сповістять вас у потрібний момент про необхідність прийому заздалегідь відібраних препаратів.

Купити таблетницю на добу або тиждень з доставкою по Харкову та всій Україні можна в нашому онлайн-магазині товарів для комфорту і здоров'я.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися