+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Вибираємо безпечний гель для купання дитини

Шкіра новонародженого дуже ніжна та чутлива, а очі малюка вразливі до дії різних поверхнево-активних речовин. У зв'язку з цим для повсякденного догляду за дитиною не можна використовувати звичайні шампуні, гелі для купання та іншу косметику для дорослих.

Більше того, нерідко навіть спеціалізовані засоби догляду за шкірою малюка мають у своєму складі різні шкідливі хімічні сполуки:

  • синтетичні барвники;
  • силікон та парабени;
  • ароматичні добавки.

Всі перелічені речовини можуть стати причиною появи подразнення на шкірі дитини або викликати алергічну реакцію у малюка. Щоб усунути ймовірну загрозу для здоров'я дитини з боку різних засобів для ванни та купання, всім батькам рекомендується ознайомитися з основними факторами, які варто враховувати при виборі дитячої косметики.

Про що потрібно пам'ятати при виборі гелю для купання дитини?

Перед тим, як купити дитячий гель для купання, шампунь або інший аналогічний косметичний засіб, обов'язково зверніть увагу:

  • На склад дитячої косметики. У ньому не повинні бути сильнодіючих поверхнево-активних речовин, саліцилової кислоти та інших агресивних сполук.
  • На колір та запах косметичного засобу. Яскравий та насичений колір або аромат гелю однозначно вказує на наявність у ньому синтетичних барвників та ароматизаторів.
  • На консистенцію гелю. Бажано, щоб доглядова косметика, що купується, була досить в'язкою і однорідною.
  • На наявність рослинних компонентів у його складі. Якісні дитячі гелі для купання містять у своєму складі рослинні олії, екстракти трав та інші натуральні добавки.
  • На легкість змивання. Більшість безпечних для здоров'я малюка косметичних засобів можна легко та швидко змити за допомогою звичайної води.

Усім перерахованим вимогам повністю відповідають натуральні гелі для купання малюків Тяпі-Ляпі. Ці косметичні засоби абсолютно безпечні для здоров'я дитини навіть у разі попадання складу в очі або при випадковому ковтанні разом з мильною водою.

Натуральні гелі для купання Тяпі-Ляпі

Гелі для купання Тяпі-Ляпі м'яко і дбайливо очищають ніжну дитячу шкіру. У їх складі присутні:

  • Екстракт череди. Завдяки цьому рослинному компоненту гель надає пом'якшувальну, зволожуючу та заспокійливу дію на шкіру дитини.
  • Екстракт ромашки. Він усуває подразнення шкірного покриву малюка і ефективно бореться із запаленням.

На окрему згадку заслуговує той факт, що натуральні гелі для купання Тяпі-Ляпі не дратують слизову оболонку очей дитини, а значить не викликають сльози при випадковому попаданні засобу в очі.

Купити гелі для купання Тяпі-Ляпі, а також іншу доглядову косметику від цього виробника можна в інтернет-магазині натуральної косметики та товарів для здоров'я Enjee. Ми створили кращі умови для придбання доглядової косметики та біодобавок для всіх мешканців Харкова, Львова, Одеси та інших міст України.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися