+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Підбираємо беруші для плавання та сну

Як часто нас турбує дратівливий шум від роботи будівельної техніки, жвавого руху машин на вулиці чи сусідів? Відмінним виходом із подібних ситуацій стане використання затичок для вух.

Беруші – це спеціальні вкладиші зі спіненого пінопропілену, гіпоалергенного поліуретану або медичного силікону, які поміщаються у вушну раковину та захищають наші органи слуху від шумового забруднення, надмірно гучних звуків та попадання води під час відвідування басейну або прийняття різних водних процедур.

У повсякденному житті ми регулярно зустрічаємося з ситуаціями, в яких подібні товари для сну нам просто необхідні. Це може бути:

  • проведення ремонтних робіт прямо під вікнами;
  • шумні сусіди з перфоратором, дрилем або музичним центром;
  • жвавий рух транспорту на вулиці;
  • звуки і сторонній шум, що заважає заснути;
  • купання в басейні або відкритій водоймі;
  • необхідність добре виспатися у подорожі.

У всіх перерахованих та багатьох інших схожих випадках беруші допоможуть знизити навантаження на наш слуховий апарат, запобігти розвитку захворювань ЛОР органів, добре відпочити та сконцентруватися на виконанні певного завдання.

Якісні беруші для захисту від шуму та води MACK`S

Одними з кращих представників подібних товарів для комфорту і здоров'я є беруші MACK`S від американської компанії McKeon. Цей виробник випускає великий спектр продуктів для захисту органів слуху. В асортименті продукції MACK`S представлені беруші практично на всі випадки життя.

На цей момент виробник готовий запропонувати вашій увазі наступні лінійки захисних вкладишів для вух:

  • AquaBlock. Беруші з цієї серії створюються з медичного силікону і мають потрійний рельєфний виступ для максимального захисту слухового проходу від потрапляння рідини та хвороботворних мікробів.
  • Ear Seals. За своєю конструкцією та матеріалом виготовлення подібні товари особистої гігієни мало чим відрізняються від попередніх беруш для плавання. Головна особливість цих затичок – наявність спеціального шнура для зручності носіння.
  • SafeSound Original. Класичні затички для вух із спіненого пінопропілену. М'які та дуже зручні. З їхньою допомогою вдасться знизити інтенсивність сторонніх звуків на 30-32 дБ. Відмінно підходять для щоденного використання.
  • Pillow Soft. Ще один вид силіконових беруш. Рівень шумозаглушення цього різновиду вушних вкладишів – 22 дБ. Виготовляються у різних кольорових виконаннях. У лінійці є моделі для дорослих і дітей.
  • Roll-Ups Wallet. Плоский різновид поліпропіленових беруш. Зручні у використанні та зберіганні. Забезпечують зниження шуму на 16 дБ.
  • Safe Sound Junior та Slim Fit Safe Sound Junior. Ці затички для вух призначені для захисту слуху дітей та підлітків. Характеристики перелічених серій повністю збігаються з моделями SafeSound Original. Відмінності лише у розмірі та кольорі.
  • Safe Sound for Her. Зручні беруші, створені спеціально для дівчат. На відміну від попередніх моделей вкладки порожнисті всередині. Така конструкція спрощує процес встановлення та зняття затичок.
  • Snore Blockers та Sound Asleep. Дві серії дуже схожих між собою вушних вкладишів із порожниною всередині. Виробник позиціонує ці продукти як ідеальні беруші для сну.

Всі перелічені різновиди захисних вкладишів для вух ви зможете знайти та замовити в інтернет-магазині натуральної косметики та товарів для здоров'я Enjee.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися