+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Оливкова олія для краси шкіри і локонів

Ще з часів античності масло з плодів оливкового дерева активно використовувалося не тільки для приготування їжі, але і в якості натурального засобу для догляду за тілом та волоссям. Вже тоді місцеві жителі помітили, що оливкова олія:

  • допомагає зберегти красу і молодість шкіри обличчя;
  • запобігає появі розтяжок після вагітності;
  • захищає губи від обвітрювання і пересихання;
  • зміцнює епітелій і захищає його від палючого сонця;
  • робить шкіру на руках більш м’якою і зволоженою;
  • сприяє підтримці краси і здоров’я нігтів;
  • допомагає запобігти випаданню локонів;
  • робить волосся блискучим і слухняним.

Всіма перерахованими вище властивостями косметичне масло оливи зобов’язане особливому поєднанню вітамінів і різних поживних речовин. Зокрема, оливкова олія багата на:

  • вітаміни групи А, В, Е, К;
  • насичені жирні кислоти;
  • ненасичені жири;
  • фітостероли і бетаїн.

Ретинол і вітамін B стимулюють вироблення колагену, тим самим дозволяючи шкірі як можна довше залишатися пружною і еластичною. Токофероли (вітаміни групи E) уповільнюють процеси старіння клітин епітелію. Що ж стосується філохінону (вітаміну К), то він покращує мікроциркуляцію крові і допомагає позбутися від кіл під очима.

Насичені і ненасичені жирні кислоти, амінокислоти та інші органічні речовини, що містяться в оливковій олії, також позитивно впливають на здоров’я нашої шкіри і локонів.

Застосування оливкового масла для повсякденного догляду

Косметичне масло з плодів оливкового дерева надає пом’якшувальну і зволожуючу дію, а також володіє непоганими антисептичними властивостями. Завдяки цьому його можна сміливо використовувати для підтримки краси і здоров'я шкіри, волосся і нігтів.

Догляд за обличчям і тілом. Оливкова олія допомагає забезпечити належне живлення і зволоження шкірного покриву. Його можна використовувати разом з різними кремами, скрабами, масками для обличчя, або застосовувати в чистому вигляді.

У останньому випадку нанесіть на чисту шкіру пару крапель розглянутого косметичного засобу і легкими масажними рухами розподіліть його по обличчю або тілу. Після цього заберіть залишки рідини ватним диском або паперовою серветкою і почекайте чверть години, за які активні компоненти масла доберуться до внутрішніх шарів епітелію.

Регулярне використання подібного косметичного засобу дозволить помітно омолодити і освіжити шкіру, а також позбутися від проблеми сухості шкірного покриву.

Догляд за волоссям. Крім усього іншого, масло оливкове можна використовувати для вирішення проблем:

  • сухості і ламкості локонів;
  • уповільненого зростання волосся;
  • надмірного випадання локонів.

Крім усього перерахованого вище, вказаний натуральний засіб для догляду за волоссям допомагає відновити здоров’я і красу локонів при регулярному використанні плойок, фенів та інших гарячих приладів для укладання.

Щоб оздоровити волосся, нанесіть невелику кількість оливкової олії на зволожені локони і оберніть голову теплим рушником. Через 15-20 хвилин потрібно змити залишки масла за допомогою звичайного шампуню. При регулярному використанні подібної маски для волосся, локони повернуть свій природний блиск, а також стануть набагато міцнішими і слухняними.

Догляд за руками і нігтями. Перед відходом до сну гарненько змастіть свої руки косметичним маслом з плодів оливкового дерева, зверху надіньте тонкі «дихаючі» рукавички (краще за все з бавовни). Вранці, після зняття рукавиць, ваші руку і нігті будуть виглядати більш доглянутими. Шкіра стане м’якою і шовковистою, а нігтьові пластини – менш ламким.

Купити оливкову олію для догляду за обличчям, тілом та волоссям за ціною виробника і з доставкою в Київ, Дніпро, Одесу та інші міста України можна в нашому інтернет-магазині натуральної косметики і фітопрепаратів.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися