+38 (093) 356 65 99
+38 (063) 211 94 04
Передзвонити Вам?
0
Кошик

Позитивний вплив біодобавок на жіноче здоров'я

Ведення здорового способу життя у сучасному світі – завдання дуже непросте. Постійна втома, регулярні стреси, неправильне харчування, недостатній час сну, а також багато інших перешкод щодня встають на нашому шляху, заважаючи досягти поставленої мети.

Натуральні БАД для жіночого здоров'я – ефективні помічники у питаннях покращення самопочуття, підтримки організму в тонусі та збереження молодості представниць прекрасної половини людства. Вони можуть стати додатковим джерелом найрізноманітніших біологічно активних компонентів:

  • вітамінів та мінералів;
  • амінокислот та антиоксидантів;
  • речовин, що позитивно впливають на гормонозалежні органи.

А ще більшість дієтичних добавок для жінок містять у своєму складі спеціальні рослинні компоненти, які позитивно впливають на стан репродуктивної системи, менструальний цикл та сексуальне здоров'я милих дам.

Популярні біодобавки для жінок

В Україні можна придбати різні вітаміни і добавки для жіночого здоров'я. Однак більшість жінок віддають перевагу натуральним препаратам від виробника, що заслуговує на довіру – компанії ТОВ «Красота та Здоров’я». Чималою популярністю користуються наступні БАД:

  • рослинний комплекс для жіночого здоров'я Агідол;
  • масло примули вечірньої в капсулах;
  • онкопротектор Індол 3-Карбінол OS;
  • фітопрепарат Libido Woman.

Комплексна дієтична добавка Агідол створена на основі природного онкопротектора індол-3-карбінола, екстрактів прутняка звичайного та броколі. Біоактивні сполуки у їхньому складі діють на гормон-залежні органи та тканини жіночої репродуктивної системи, тим самим сприяючи нормалізації менструального циклу, полегшуючи передменструальний синдром, попереджаючи розвиток та надаючи посильну допомогу у лікуванні різних жіночих хвороб.

Натуральна олія примули вечірньої – одна з найцінніших рослинних олій, що використовуються в терапевтичних цілях. Масло має яскраво виражені антиатеросклеротичні та кардіопротекторні властивості. Також ця біодобавка сприяє відновленню природного гормонального фону і допомагає зберегти його в межах норми протягом тривалого проміжку часу.

Індол 3-Карбінол OS застосовується для запобігання патологічного поділу клітин. Індол бере активну участь у процесах нейтралізації токсинів у печінці, а органічні сполуки брому та йоду покращують роботу щитовидної залози, стимулюють регенерацію тканин та сприяють загальному омолодженню організму. Подібний фітопрепарат частіше за все використовують:

  • у якості додаткового джерела індолу, брому та йоду;
  • для зміцнення імунної системи;
  • для уповільнення старіння клітин.

Біодобавка Libido Woman – це натуральний та ефективний засіб для підвищення сексуальної активності у жінок. До його складу входять: аргінін, вітамін В (В6, В9, В12), екстракти мексиканського горіха і пажитника. Таке поєднання речовин природного походження позитивно впливає на жіночу репродуктивну систему та підвищує лібідо.

Купити натуральні БАД для жіночого здоров'я з доставкою у Київ, Одесу, Дніпро або будь-яке інше місто України можна у нашому інтернет-магазині натуральної косметики та фітопрепаратів. Також ви можете відвідати наш фірмовий магазин у центрі Харкова і трохи заощадити на доставці.

Останні статті
Підписуйтесь на наш Telegram!
Новинки, Знижки! Секретні промокоди
Підписатися